Hocam neden ihtiyaç duyuyorsunuz ona göre bakalımkablosu 3 metre olan akım korumalı priz arıyorum bilgisayarımı korumak amaçlı 3 priz girişi yeterli olur tunçmatik modellerinde nedense kablo hep 1.5 metre başka düzgün model de bulamadım önerilerinizi bekliyorum dostlar
hocam vikoda akım koruması yok diye biliyoum ama
bilgisayarı korumak için hocam evimiz biraz eski akımda dalgalanmalar olursa diyeHocam neden ihtiyaç duyuyorsunuz ona göre bakalım
Psunuz nedir evinizde topraklama hattı var mıhocam vikoda akım koruması yok diye biliyoum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilgisayarı korumak için hocam evimiz biraz eski akımda dalgalanmalar olursa diye
Hocam psu iyi aslında sorun çıkarmaz korumalı ve gayet kaliteli bir psu ama size tavsiyem eğer apartmanda değil iseniz topraklama hattı yaptırın
hocam ups çok pahalı maalesef en azından gelen akım dalgalanmalarını önlesin elektrik kesintisi çok olmuyor yılda 3 4 defa belkitopraklama çektiremiyorsanız akım korumalı priz işe yaramaz. UPS almanız lazım
Hocam topraklama var bizim evde ama elektrik kesintisi çok oluyor sıkıntı olur mu?topraklama çektiremiyorsanız akım korumalı priz işe yaramaz. UPS almanız lazım
Çok sık kesiliyorsa UPS olsa daha iyi lurHocam topraklama var bizim evde ama elektrik kesintisi çok oluyor sıkıntı olur mu?
Haftada 1 veya 2 oluyor akşam 22 civarıÇok sık kesiliyorsa UPS olsa daha iyi lur