JackoChicken
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
- Bütçe
- 400
Yeni bir mouse arıyorum oyun için kullanacağım şu an razer deathadder v2 mini kullanıyorum fakat elime pek oturmuyor
Knk benimde mouse bozulursa elindeki mouseu alicaktim bayadir düşünüyorum memnun musun sen fps oyunları oynuyorum genellikleYeni bir mouse arıyorum oyun için kullanacağım şu an razer deathadder v2 mini kullanıyorum fakat elime pek oturmuyor
Evet gayet memnunum elin küçükse gayet iyi kullanırsın, benimki büyük gene de kullanıyorumKnk benimde mouse bozulursa elindeki mouseu alicaktim bayadir düşünüyorum memnun musun sen fps oyunları oynuyorum genellikle
Bendede var gayet güzel düşünmeden alırım tekrar alıcak olsam indirim beklemiştim ben biraz ama 190 a aldım yanlış hatırlamıyorsamKnk benimde mouse bozulursa elindeki mouseu alicaktim bayadir düşünüyorum memnun musun sen fps oyunları oynuyorum genellikle
Bana mouse öneriniz var mıdır hocamBendede var gayet güzel düşünmeden alırım tekrar alıcak olsam indirim beklemiştim ben biraz ama 190 a aldım yanlış hatırlamıyorsam
Deathadder Essential vardı 250 ye geçen ben pek bilmiyorum ya optik meselesi falan var yanlış yönlendirmeyeyimBana mouse öneriniz var mıdır hocam
Tamam teşekkürlerDeathadder Essential vardı 250 ye geçen ben pek bilmiyorum ya optik meselesi falan var yanlış yönlendirmeyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama bu mira m ler falan güzel olabilir dedikleri gibi Hk gamingde
hocam sarı site dediğiniz nedir?Büyük geldiyse sarı sitede HK Gaming Mira M'ler satılıyor onlardan birini alabilirsin bu bütçeye
Sharkoon Skiller SGM2 RGB oyun faresi, optik 6400 DPI, ergonomik şekil, çok renkli : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sharkoon Skiller SGM2 RGB oyun faresi, optik 6400 DPI, ergonomik şekil, çok renkli : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deathadder Essential düşünüyorum iyi midir?Büyük geldiyse sarı sitede HK Gaming Mira M'ler satılıyor onlardan birini alabilirsin bu bütçeye
Bakarım ama gamepowerın malzeme kalitesi iyi değil diye duydum ve razerın çok daha iyi olduğunugamepower icarus al beğenmezsen gel bana söv