400 tl altı mouse önerisi

Reaksiyon skoru
50
Bütçe
400
Yeni bir mouse arıyorum oyun için kullanacağım şu an razer deathadder v2 mini kullanıyorum fakat elime pek oturmuyor

Büyük geldiyse sarı sitede HK Gaming Mira M'ler satılıyor onlardan birini alabilirsin bu bütçeye

Yeni bir mouse arıyorum oyun için kullanacağım şu an razer deathadder v2 mini kullanıyorum fakat elime pek oturmuyor
Knk benimde mouse bozulursa elindeki mouseu alicaktim bayadir düşünüyorum memnun musun sen fps oyunları oynuyorum genellikle

Knk benimde mouse bozulursa elindeki mouseu alicaktim bayadir düşünüyorum memnun musun sen fps oyunları oynuyorum genellikle
Bendede var gayet güzel düşünmeden alırım tekrar alıcak olsam indirim beklemiştim ben biraz ama 190 a aldım yanlış hatırlamıyorsam

Bana mouse öneriniz var mıdır hocam
Deathadder Essential vardı 250 ye geçen ben pek bilmiyorum ya optik meselesi falan var yanlış yönlendirmeyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bu mira m ler falan güzel olabilir dedikleri gibi Hk gamingde

Deathadder Essential vardı 250 ye geçen ben pek bilmiyorum ya optik meselesi falan var yanlış yönlendirmeyeyim

Ama bu mira m ler falan güzel olabilir dedikleri gibi Hk gamingde
Tamam teşekkürler😀

Büyük geldiyse sarı sitede HK Gaming Mira M'ler satılıyor onlardan birini alabilirsin bu bütçeye
Deathadder Essential düşünüyorum iyi midir?

Geri