Neler Yeni

400 TL KULAKLIK

galactic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Seymen55
SAKIN AMA SAKIN ELECTRA V2 USB ALMA 2 KERE ALDIM 2 SİNİ DE İADE ETTİM BUGÜN 008 SİPARİŞİ VERİYORUM razer haterı değilim klavyem mousem hatta hoparlörüm bile razer electra v2 usb hoşuma gitti aldım 2 ay sonra yanıyorlar garantiye gönderip iade ediyosun benim gibi 2. yi alırsan bi daha iade ediyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka belli sınırlar içinde ürün üretiyor fiyat odaklı ürünler olunca bir tık ödün veriliyor ama James Donkey kötü bir firma değildir en azından bazı ürünleri için

Electra daha iyi seçim olacaktır
electra alma aldırma nedenini yazdım

SAKIN AMA SAKIN ELECTRA V2 USB ALMA 2 KERE ALDIM 2 SİNİ DE İADE ETTİM BUGÜN 008 SİPARİŞİ VERİYORUM razer haterı değilim klavyem mousem hatta hoparlörüm bile razer electra v2 usb hoşuma gitti aldım 2 ay sonra yanıyorlar garantiye gönderip iade ediyosun benim gibi 2. yi alırsan bi daha iade ediyosun

şimdi diyeceksiniz o kadar set dizmişsin niye yine razer almıyosun yüksek versiyon çünkü kulaklıkları illallah ettirdi

şimdi diyeceksiniz o kadar set dizmişsin niye yine razer almıyosun yüksek versiyon çünkü kulaklıkları illallah ettirdi
türk telekomluysan da selfy kampanyası var 339 tl ye düşüyor kulaklık

Top Bottom