SAKIN AMA SAKIN ELECTRA V2 USB ALMA 2 KERE ALDIM 2 SİNİ DE İADE ETTİM BUGÜN 008 SİPARİŞİ VERİYORUM razer haterı değilim klavyem mousem hatta hoparlörüm bile razer electra v2 usb hoşuma gitti aldım 2 ay sonra yanıyorlar garantiye gönderip iade ediyosun benim gibi 2. yi alırsan bi daha iade ediyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
electra alma aldırma nedenini yazdımMarka belli sınırlar içinde ürün üretiyor fiyat odaklı ürünler olunca bir tık ödün veriliyor ama James Donkey kötü bir firma değildir en azından bazı ürünleri için
Electra daha iyi seçim olacaktır
şimdi diyeceksiniz o kadar set dizmişsin niye yine razer almıyosun yüksek versiyon çünkü kulaklıkları illallah ettirdiSAKIN AMA SAKIN ELECTRA V2 USB ALMA 2 KERE ALDIM 2 SİNİ DE İADE ETTİM BUGÜN 008 SİPARİŞİ VERİYORUM razer haterı değilim klavyem mousem hatta hoparlörüm bile razer electra v2 usb hoşuma gitti aldım 2 ay sonra yanıyorlar garantiye gönderip iade ediyosun benim gibi 2. yi alırsan bi daha iade ediyosun
electra alma aldırma nedenini yazdım
türk telekomluysan da selfy kampanyası var 339 tl ye düşüyor kulaklıkSAKIN AMA SAKIN ELECTRA V2 USB ALMA 2 KERE ALDIM 2 SİNİ DE İADE ETTİM BUGÜN 008 SİPARİŞİ VERİYORUM razer haterı değilim klavyem mousem hatta hoparlörüm bile razer electra v2 usb hoşuma gitti aldım 2 ay sonra yanıyorlar garantiye gönderip iade ediyosun benim gibi 2. yi alırsan bi daha iade ediyosun
electra alma aldırma nedenini yazdım
şimdi diyeceksiniz o kadar set dizmişsin niye yine razer almıyosun yüksek versiyon çünkü kulaklıkları illallah ettirdi