400 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,189
İyi forumlar arkadaşlar sorum gayet basit (başlıkta yazıyor), şuan aklıma 3-5 model var fakat daha fazla seçenek varsa bilmek isterim aklımdaki modeller; Rampage drop plus, Aorus H1, Lenovo H500 pro, Corsair HS50 aklımda olan modeller bunlar fakat aralarında hangisi en iyidir? veya hangisi daha mantıklı bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Ses kalitesinde bilemiyorum fakat malzeme kalitesinde alır.
Birisi stereo birisi 7.1 karşılaştırmak saçma olur.
Daha birkaç dün H7 300tl iken h5 lite 380 olmuş hiç ucuz gelmedi gözüme nedense.

Ses kalitesinde bilemiyorum fakat malzeme kalitesinde alır.
Birisi stereo birisi 7.1 karşılaştırmak saçma olur.
Malzeme kalitesi olarak neden bilemiyorum fakat pek kaliteli gelmedi imzamdan da görüleceği üzere neredeyse full tuf bir sisteme sahibim ama aynı zamanda plastikten anlarım, plastik kalitesi pek iyi durmuyor gibi geldi bana.

Drop Plus tercih edin en iyilerden.

Daha birkaç dün H7 300tl iken h5 lite 380 olmuş hiç ucuz gelmedi gözüme nedense.
H7 500 liralık kulaklık dostum. Bu bir indirim, iyisini yakalarsan daha ucuza alırsın.
H5 LİTE normal fiyatı 430 lira civarında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Drop Plus tercih edin en iyilerden.
Bu aralar sürekli drop plustan şikayet alıyorum, bozuk geldiği ve bozulduğu hakkında. O yüzden önermeyi bıraktım artık.

H7 500 liralık kulaklık dostum. Bu bir indirim, iyisini yakalarsan daha ucuza alırsın.
H5 LİTE normal fiyatı 430 lira civarında.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu aralar sürekli drop plustan şikayet alıyorum, bozuk geldiği ve bozulduğu hakkında. O yüzden önermeyi bıraktım artık.
Firma defolu ürünleri mi temin ediyor acaba eksa e 900 çok sorunsuz bir ürün aslında.

Firma defolu ürünleri mi temin ediyor acaba eksa e 900 çok sorunsuz bir ürün aslında.
Yorumları duyunca şaşırmıştım. Ama aklınızın almayacağı kadar şikayet aldım drop plus hakkında. Önerdiğim birinden bu leş kulaklığı niye önerdin yorumu bile aldım.

Yorumları duyunca şaşırmıştım. Ama aklınızın almayacağı kadar şikayet aldım drop plus hakkında. Önerdiğim birinden bu leş kulaklığı niye önerdin yorumu bile aldım.
H500 pro nasıldır? H5 lite müzik için nasıl o da önemli ben müzik-oyun için kullanacağım oyunda işimi görse yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,173
Üyeler
192,630
Son üye
imdisaster
Geri