400 W PSU 1050 Desteklermi

Şuanda Kullandığım PSU

Şuanki ekran kartımda ek güç kablosu istemiyo ama 2 veya 3 güne 1050 Ti geçiş yapıcam
Bu psu Ekran kartıyla uyuşurmu ve Beni ne kadar idare eder bu psu
hangi model 1050ti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok sağlıklı psu değil ama bi süre götürür

MSı Aldım peki önerebileceğin psu varmı ucuz
1k ona verene kadar
bunu al parolapara uygulaması ile al iyzico hala varmı bilmiyorum parolapara da ilk alışverişe 400tl indirim olur 1klıktan çok daha iyi olur ben şuan 500w satıyorum 850 liraya adam 400w markasız şeye 1k demiş :D

1k ona verene kadar
bunu al parolapara uygulaması ile al iyzico hala varmı bilmiyorum parolapara da ilk alışverişe 400tl indirim olur 1klıktan çok daha iyi olur ben şuan 500w satıyorum 850 liraya adam 400w markasız şeye 1k demiş :D
Şuanki psu Ekran kartıyla uyuşurmu hocam peki bilgin varmı

Şuanda Kullandığım PSU

Şuanki ekran kartımda ek güç kablosu istemiyo ama 2 veya 3 güne 1050 Ti geçiş yapıcam
İşlemcin nedir kasanda neler var ona bakar hocam. Sistemini kısaca soylemeden cevap istiyorsun. Sadece karta yeter. İşlemcin ne. kaç hdd var, ek donanım ne var bunları karşılar mı bilemeyiz. Kartın 75 watt yakıyor.
Geriye max 100 watt kalıyor. Eski nesil i3 intel işlemcilere yeter. Ryzen 5 lere ve sonralarına yetmez hocam. i5 ve i7 intellere de yetmez. sıkıntı yaratır buyuk olcude.

Ekran görüntüsü 2025-06-27 030832.webp

Şuanda Kullandığım PSU

çüş knk bu psuya o para verilir mi gözünü seveyim ederi 400 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanki psu Ekran kartıyla uyuşurmu hocam peki bilgin varmı
uyar tabi ki

Everest aşırı dandik. Benim 2 tane vardı 1 tanesi 2 yıl önce bozuldu, diğeri 3 gün önce patladı. Ayrıca o fiyat ne öyle. Onun dışında 1050 TI için 400W yetiyor

Geri