Poco X3 pro o fiyat aralığındaydı galibaArkadaşım sordu fotoğraf çekmeyi sevdiği için güzel kamerası olan ve oyun da oynayacağı için performansı da iyi olan telefon sordu.
kamerası orta segment ama oyun performansı iyiPoco X3 pro o fiyat aralığındaydı galiba
x3 pro4000-4500 arası ve 4500-5500 arası olarak önerir misiniz telefonları.Bütçeyi yükseltme ihtimali olmayabilirmiş o yüzden 4000 bandında da öneri istiyor.
6000 olmuş fiyatıkamerası orta segment ama oyun performansı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
x3 pro
Çok iyi dediğime bakmayın kamera ve performans istiyor xiaomi redmi serisi gibio fiyata hem kamerası çok iyi hem de performansı çok iyi olan bir telefon yok ikisinden birinden feragat edeceksin
Fiyatı uçtu gitti ya :/fiyatı yükselmeseydi s20 fe derdim
Kamera ve performansı nasıl xiaomi redmi note 10 pro veya note 9 prodan iyi miFiyatı uçtu gitti ya :/
Ben de boş bulunup A72 diyecektim o da uçmuş ya.
Samsung kanadında A52 veya M52 bakabilirsiniz.
M52, A52'den de Redmi note 10 pro'dan da ve note 9 pro'dan da iyi.Kamera ve performansı nasıl xiaomi redmi note 10 pro veya note 9 prodan iyi mi
Evet, megapiksel farkı da kafanıza takılırsa, her şey piksel demek değildir işin yapay zeka kısmı da var.Ekranı video kaydı fotoğraf çekmesi falan her şekilde iyi mi diyorsunuz yani