ps3üm var satıp pc toplamak istiyorum valorant mc oynayacağım sadece 100 200 fps alsa yeter 2. el uygun uyumlu ürünler önerirseniz sevinirim öğrenciyim.
Kral imkansız o fpsler bu parayaps3üm var satıp pc toplamak istiyorum valorant mc oynayacağım sadece 100 200 fps alsa yeter 2. el uygun uyumlu ürünler önerirseniz sevinirim öğrenciyim.
Dostum o paraya belki yani rx 460 falan bir sistem veya 1060 li bir sistem anca olur işlemciyi yüksek tutman lazım oynadığın oyunlar işlemci tabanlı geneldeps3üm var satıp pc toplamak istiyorum valorant mc oynayacağım sadece 100 200 fps alsa yeter 2. el uygun uyumlu ürünler önerirseniz sevinirim öğrenciyim.
sadece kasa oda uzay montaj kasaya ekstra para vermiyeceğim4000 ine 2. El bile zor bu devirde sadece kasa mı 4000
var 75hz monitör mousepad klavye mouse falanDostum işin fena zor ya. Elinde monitör, klavye, mouse, kulaklık vs. var mı bari?
ekran kartlı bir sistem imkansız değil mi sonradan eklersem ne almalıyımryzen 3 2200g
b450-a320-a520 anakart
2x8 ram
çok eski olmayacak herhangi bir psu
gta5 valo cs vs oyunları çok rahat oynarsın
ekran kartlı işi sıkıntı biraz hocam sonradan ekleyeceğinde bütçene göre ayarlarız bu dediğim parçalar valoyu falan çok rahat oynatır dediğim gibisadece kasa oda uzay montaj kasaya ekstra para vermiyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
var 75hz monitör mousepad klavye mouse falan
ekran kartlı bir sistem imkansız değil mi sonradan eklersem ne almalıyım
Ryzen 3 3200g vega bu iyi midir?ryzen 3 2200g
b450-a320-a520 anakart
2x8 ram
çok eski olmayacak herhangi bir psu
gta5 valo cs vs oyunları çok rahat oynarsın
hangisini ucuza bulursan onu alRyzen 3 3200g vega bu iyi midir?
baktımda anakart ve ram pahalı anakart 2. el a520m 1750 tlhangisini ucuza bulursan onu al
2200g ler 600tl ye bulunabiliyor
hocam iyzico ve parolapara kampanyalarına katılmadıysanız anakart ve rami neredeyse bedavaya alabilirsinizbaktımda anakart ve ram pahalı anakart 2. el a520m 1750 tl