Öneri 4000TL telefon önerisi

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Selamlar, babam için en fazla 4000tl tutacak telefon arıyoruz. Kendisi çok telefon kullanmaz arada bir instagramda veya tik tokta dolaşır. Sadece iş gereği whatsapp da baya aktif ve şarj ömrü ne kadar iyiyse o kadar iyi. Fotoğraf çok çekmez o kadar da kaliteye dikkat etmez. Oyun oynamaz en fazla okey 101 falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, babam için en fazla 4000tl tutacak telefon arıyoruz. Kendisi çok telefon kullanmaz arada bir instagramda veya tik tokta dolaşır. Sadece iş gereği whatsapp da baya aktif ve şarj ömrü ne kadar iyiyse o kadar iyi. Fotoğraf çok çekmez o kadar da kaliteye dikkat etmez. Oyun oynamaz en fazla okey 101 falan.
kendim redmi 9c düşünüyordum fakat çoğu yorum olumsuz yönde uzun süre dayanmayacağına dair.

kendim redmi 9c düşünüyordum fakat çoğu yorum olumsuz yönde uzun süre dayanmayacağına dair.
1 dakika

bu var

ama en iyisi ve ucuz olsun diyorsanız fiyatı biraz arttırarak bence kesinlikle bu

ama marka fark etmezz ise ileride fiyatının artıcağını düşündüğüm ve benim KESİN önerim olan bu

teşekkürler

4000TL demiştim reis 5500TL ne o fiyata alsam kendime alırım zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,317
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri