psu dahil olmadan o civarlarda kasa önerir misiniz? bi sıvı soğutma birde kasa alıcam sıvı soğutmayı seçtim kasa kaldı hava akışı iyi olsun
Bence guzel cakmapsu dahil olmadan o civarlarda kasa önerir misiniz? bi sıvı soğutma birde kasa alıcam sıvı soğutmayı seçtim kasa kaldı hava akışı iyi olsun
Bence guzel cakma
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Ne diyosun kasayasharkoon tg 4 var 2 ay kullandım kullandığım en kötü kasa net bana göre
Ne diyosun kasaya
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Hava akisinin makul seviyyede oldugunu dusunuyorum cunki onun bire birini yapdiklari icin hava akisi ayni olucakdir cougar yazisiz hali gibi dusunreis onun hava akışı nasıldır ki biliyorum o kasanın orjinali 2000tl ama nasıldir bilmem
Cougarin incelemesine bak cakmasi oldugu icin :ya internette hiç inceleme videosu yok ama dış görünüşü aşırı güzel tg 4 ü diyorsan bk gibi şuan bile sıcak