Neler Yeni

400tlye mouse pad önerir misiniz

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
70x30 klasse var anca o olur herhalde
Galiba mpc480 alıcam hocam yüzde 90 speed yüzde 10 kontrol çünkü 90x40 klasseyi kullandım benim aliexpressten aldığım mousepaddan bile yavaş gibi geldi inşallah mpc480 çok kaydırmaz gibi outletten alıcam iadede edemeyiz şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cordura aldım hocam bakalım 930 lira bayıldım nolur nolmaz beğenmezsem diye

Ekler

• 1742557996096.png
    1742557996096.png
    72.1 KB · Hit: 4
Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam cordura elime ulaştı cidden aradığım mousepad corduraymış onu fark ettim heralde longteng veya cm02 alsam baya üzermiş gibime geliyor.Tam emin olsaydım klasse üzerinden 630tlye baskı hatalısını alırdım :D Biraz dokusuda garip cmp480nin ona alışana kadar bakalım şimdilik memnunum

Son düzenleme:

~helloworld

80+ Bronze
Hocam cordura elime ulaştı cidden aradığım mousepad corduraymış onu fark ettim heralde longteng veya cm02 alsam baya üzermiş gibime geliyor.Tam emin olsaydım klasse üzerinden 630tlye baskı hatalısını alırdım :D
klavyen akko hangi model plus shine mı

~helloworld

80+ Bronze
eski klavyem oydu hocam şimdiki akko plus air
güzel hocam. mousepad de güzel hayırlı olsun konuyu bazıları gereksiz uzatmış klasse pro tr de alınabilecek anlık en iyi FP ürün

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
güzel hocam. mousepad de güzel hayırlı olsun konuyu bazıları gereksiz uzatmış klasse pro tr de alınabilecek anlık en iyi FP ürün
Klasse pro aldım hocam şuanda iadede gidiyor.Bende aliexpressten alınma bir tane mousepad vardı o deli gibi kayıyor çözemedim bir türlü ona alıştığımdan dolayı klasse proyu beğenemedim bide aşırı büyük geldi.Onu iade ettim şimdi klasse condura mpc480 aldım o bile bi tık yavaş geldi bana o derece halbuki o mousepad %90 speed %10 kontrol valla aliexpressten ne almışım bi türlü anlamadım :D

Hem bide hocam onlarında hatası yok benim bütçe bir anda uçunca onlarda önerisini yapamadı maalesef.Suç bende

~helloworld

80+ Bronze
Klasse pro aldım hocam şuanda iadede gidiyor.Bende aliexpressten alınma bir tane mousepad vardı o deli gibi kayıyor çözemedim bir türlü ona alıştığımdan dolayı klasse proyu beğenemedim bide aşırı büyük geldi.Onu iade ettim şimdi klasse condura mpc480 aldım o bile bi tık yavaş geldi bana o derece halbuki o mousepad %90 speed %10 kontrol valla aliexpressten ne almışım bi türlü anlamadım :D

Hem bide hocam onlarında hatası yok benim bütçe bir anda uçunca onlarda önerisini yapamadı maalesef.Suç bende
bol petrollü bir mousepad herhalde masallah ne ki bu buz pisti gibi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bol petrollü bir mousepad herhalde masallah ne ki bu buz pisti gibi
Valla bende çözemedim hocam corduranın malzemesi felan kaliteli gelmese direk bunuda iadeye yollar aliexpressten devam ederdim.Hocam bide bir şey sorucam benim masa biraz dar mousepad laptobun altında kalıyor fanına değiyor bu mousepade bir zarar verir mi acaba ?

~helloworld

80+ Bronze
Valla bende çözemedim hocam corduranın malzemesi felan kaliteli gelmese direk bunuda iadeye yollar aliexpressten devam ederdim.Hocam bide bir şey sorucam benim masa biraz dar mousepad laptobun altında kalıyor fanına değiyor bu mousepade bir zarar verir mi acaba ?
fana değmez fanın oradaki plastiğe değiyor demek istediniz sanırım. Hocam laptopu yükseltmeden mi kullanıyorsunuz öyle oyun oynanmaz ki. Oyun oynamıyorsanız normal kullanıyorum diyorsanız. Laptopun altında kalan kısım fazla tozlanır onun haricinde hava ,bir zarar vermez ama yerden yükseltip kullanmanızı her kullanım türü için tavsiye ederim ister oyun oynayın ister film izleyin.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
fana değmez fanın oradaki plastiğe değiyor demek istediniz sanırım. Hocam laptopu yükseltmeden mi kullanıyorsunuz öyle oyun oynanmaz ki. Oyun oynamıyorsanız normal kullanıyorum diyorsanız. Laptopun altında kalan kısım fazla tozlanır onun haricinde hava ,bir zarar vermez ama yerden yükseltip kullanmanızı her kullanım türü için tavsiye ederim ister oyun oynayın ister film izleyin.
Hocam valla aylardır laptobu yükseltmeden kullanıyorum sıcaklık konusunda problem çıkmıyorda mousepade zarar gelirmi diye korkuyorum sadece

~helloworld

80+ Bronze
Hocam valla aylardır laptobu yükseltmeden kullanıyorum sıcaklık konusunda problem çıkmıyorda mousepade zarar gelirmi diye korkuyorum sadece
yok canım ne olacak hava geliyor-geçiyor altı üstü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,962
Üyeler
170,438
Son üye
ulasx1221
Top Bottom