Neler Yeni

4060 5600 sistem alınır mı?

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet
Evet hocam hazır sistemlerde böyle kötü bir yanı var, özelleştirdikçe f/p olmaktan çıkıyor. Tek tek toplanabilir dediğin gibi, bu şekilde parçalar tercih edilecekse. Sunu da soyliyim 4060ti 16gb daha iyi olur dediğin gibi. 8gb biraz sıkıntı, vram yetmeyebilir ağır oyunlarda.
Biraz.. 4060 ti için 8 gb az geliyor hele last of us gibi oyunlarda eğer tek tek toplama imkanı varsa 16 gb alınıp keyif yapılır aslında

Ama taksit yapılmaz sıkıntı bu dimi.. baya tıkanmış gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
samet
Evet hocam hazır sistemlerde böyle kötü bir yanı var, özelleştirdikçe f/p olmaktan çıkıyor. Tek tek toplanabilir dediğin gibi, bu şekilde parçalar tercih edilecekse. Sunu da soyliyim 4060ti 16gb daha iyi olur dediğin gibi. 8gb biraz sıkıntı, vram yetmeyebilir ağır oyunlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyle diyordum ama özelleştirince ve taksitle fiyat 38 oluyorsa bir de tek tek toplamayı dene hocam ve 16gb olmasına özen göstermeni tavsiye ederm ekran kartının.
Hocam en ucuz 16 gb 25 k anakart 7k 32k gitti bile tek tek toplanınca

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet
Sence bu nasıl kral ama bunda 3 taksitle 38k oluyor ona göre hesapla Alıntıyı görüntüle
Hocam sistemin özelleştirilmemiş haline baktım bence anakartı vs değişmeyin 38k ya 4060 ti sistem önermek istemiyorum sadece ssdyi msi yapın pcie4.0 ve alın 30k ya en azından biraz daha hesaplı olur

Hocam en ucuz 16 gb 25 k anakart 7k 32k gitti bile tek tek toplanınca
Nasıl 25k hocam gözümün önünde şuan 20k

Bende alıyorum o zaman hayırlı olsun :)
Nakit 35 varsa biraz yanlış bi tercih Bence ama hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
samet
Hocam sistemin özelleştirilmemiş haline baktım bence anakartı vs değişmeyin 38k ya 4060 ti sistem önermek istemiyorum sadece ssdyi msi yapın pcie4.0 ve alın 30k ya en azından biraz daha hesaplı olur

Asus olarak baktık aynı ürün olsun diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
samet

Nakit 35 varsa biraz yanlış bi tercih Bence ama hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Kredi kartı kullanacağım aslında ben tek Valo oynarım diye APU sistem düşünüyordum APU sistemden buralara geldik :)

Özelleştirmeden aldım şimdi sizden bir monitör önermenizi bekliyorum
IMG_1337.jpeg

Son düzenleme:

Benned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Nevzat Bahadır
fiyatlar ne uçmuş la daha 3 4 ay önce arkadaşa r5 5600 16gb 1tb versiyonunu 16 ya almıştık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,110
Üyeler
168,585
Son üye
semph0nt
Top Bottom