Monitör dahil olarak fiyat iyi ama kasanın psu'dan emin değilim
Alınmaz hocam monitör de iyi değil. Bütçeniz nedir
hocam monitörü saymazsak neden alınmazAlınmaz hocam monitör de iyi değil. Bütçeniz nedir
hocam imzaya yazmışsınız galiba benzer bir pc kullanıyorsunuz. memnunmusunuz?Monitör dahil olarak fiyat iyi ama kasanın psu'dan emin değilim
Psu dan dolayı önermem hocamhocam monitörü saymazsak neden alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam imzaya yazmışsınız galiba benzer bir pc kullanıyorsunuz. memnunmusunuz?
hocam dual modeli daha iyi diye biliyorum yanlışmıyım?Bu ikisini öneririm hocam soğutucu da içerisinde fiyatı da güzel bir tek kasayı 650 wattlık kasa var 500 tl farkla değer o farka hem kasan atx oluyor hem de kasan 650 watt oluyor
MESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC1 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.912,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Psu dan dolayı önermem hocam
hocam pc yi çok zorlamıyacağım sık kullanmayacağım aşırı aşırı sıkıntı çıkarır mı?Bu ikisini öneririm hocam soğutucu da içerisinde fiyatı da güzel bir tek kasayı 650 wattlık kasa var 500 tl farkla değer o farka hem kasan atx oluyor hem de kasan 650 watt oluyor
MESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC1 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.912,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Psu dan dolayı önermem hocam
Dual modeli daha iyi evet hocam ama o monitör ve psu dan dolayı onu ben almazıdım açıkçası önerdiğim de hem soğutucu da dahil bütçeni biraz daha arttırsan 1tb ssd bile yapabilirsin yanihocam dual modeli daha iyi diye biliyorum yanlışmıyım?
hocam pc yi çok zorlamıyacağım sık kullanmayacağım aşırı aşırı sıkıntı çıkarır mı?
hocam çok saolun verdiğiniz bilgiler için karar verdim galiba iyi forumlarDual modeli daha iyi evet hocam ama o monitör ve psu dan dolayı onu ben almazıdım açıkçası önerdiğim de hem soğutucu da dahil bütçeni biraz daha arttırsan 1tb ssd bile yapabilirsin yani
Ne kadar kullanıp kullanmaman önemli değil hocam iyi olmayan bir şeyi almamanı sağlamaya çalışıyorum