- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl,indirimle 24 bin liraya 5060'lı full kasa geliyor mu?Hocam şuan 26 ya bulunuyor 5060 lı kasalar indirimle 24 civarına gelebilir yani
Nasıl,indirimle 24 bin liraya 5060'lı full kasa geliyor mu?Hocam şuan 26 ya bulunuyor 5060 lı kasalar indirimle 24 civarına gelebilir yani
Hocam gaming gecesinde 5060 5 5600 25 k y dı. Alacaksaniz bu paralara 5060 li pc alın ben 20 gun once itopyadan 22 ye 4060 5 5600 almistim oyuzden bence indirim kovalayin.Merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı,bu fiyat bandında daha iyi bir sistem varmı ve eğer yoksa bu sisteme neler eklemem mantıklı olabilir teşekkürler.
![]()
BLADE-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam RTX 5060 kötü bir ekran kartıda değil,benim attığım sistemden 5 gömlek üstünde. Neden ucuz?
Ucuz değil ki, hatta olması gerekenin üstü bile.Hocam RTX 5060 kötü bir ekran kartıda değil,benim attığım sistemden 5 gömlek üstünde. Neden ucuz?
Hocam üretimi olan bir kart çünkü bir de donanım değil yazılıma odaklandıkları için daha düşük maliyetli o yüzden 4000 serisinin yerini alıyor artıkHocam RTX 5060 kötü bir ekran kartıda değil,benim attığım sistemden 5 gömlek üstünde. Neden ucuz?
Ucuz değil ki, hatta olması gerekenin üstü bile.
25 binin altında düşürür müyüm?Hocam üretimi olan bir kart çünkü bir de donanım değil yazılıma odaklandıkları için daha düşük maliyetli o yüzden 4000 serisinin yerini alıyor artık
İyzico parolapara zart zurt varsa, site de destekliyorsa düşürülür.25 binin altında düşürür müyüm?
Sadece kasa olarak dahja doğrusu sadece site indirimleri olarak. Birde bu model beni cezbetti alınır mı??İyzico parolapara zart zurt varsa, site de destekliyorsa düşürülür.
Hocam bu arada size sonsuz teşekkür ederim siz olmasaydınız 4060 gibi bir sistem alırıdm size minettarımİyzico parolapara zart zurt varsa, site de destekliyorsa düşürülür.
Sadece kasa olarak dahja doğrusu sadece site indirimleri olarak. Birde bu model beni cezbetti alınır mı??
Şuan daha iyi bir indirim yok, en iyisi bu. AMD alırım dersen aynı fiyata 9060 XT 8GB sistem bulunabilir belki.Hocam bu arada size sonsuz teşekkür ederim siz olmasaydınız 4060 gibi bir sistem alırıdm size minettarım
Hocam 50 binden aşağı yokki 9060 XT sistem.Şuan daha iyi bir indirim yok, en iyisi bu. AMD alırım dersen aynı fiyata 9060 XT 8GB sistem bulunabilir belki.
29-30 bin TL civarındaymış hocam şimdi baktım. 25-26 bine 5060 sistem daha mantıklı olur.Hocam 50 binden aşağı yokki 9060 XT sistem.