$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Sadece render değil ki yayın işindede yoklar amd tarafında o'da sorun olmaz diyorsanız direkt alıyım ciddi söylüyorum
Yayın problem evet. Yayın harici şeylerde üzmez yayın için bişey diyemem .
Mesaj otomatik birleştirildi:
RTX'in ilk serisi olduğu için buradan xx60 serisinin bu durumda olacağını akıl edemezdi kimse. Yani 2000 serisi çıktığında RTX teknolojisine vurgu yaptılar bana kalırsa bu bir tuzaktı. O zamanlar da çok net söylüyorum ray tracing destekleyen oyun çok azdı. Şimdi ise FG destekleyen oyunda çok yok bence. Kısacası AMD FG ile rekabet edecek duruma gelirse Nvidia bu işe odaklanırsa FG ile çok iyi işler çıkarılabileceğine inanıyorum ben.
Nvidia RTX serisine geçişin artması için halen fiyat odaklı modeller çıkardığı için ben komple RTX serisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum durumun. GTX serisine AMD sayesinde dlss gelince Nvidia bütçe dostu kartlara yöneldi bayağı.
Ben bu durumun bu FG gibi teknolojilerin tam anlamıyla normalleşene ve RTX teknolojisinin çoğu oyuna yaygınlaşmasına kadar bu durumun devam edeceğini düşünüyorum.
Nvidia bence pek yönelmedi zira bütün serilerinin fiyat artışı oldu, şimdide piyasada sistemlerin ekran kartlarının %70-80 ni Nvidia yani pazar payı ciddi seviyede onda, bide üstüne en değerli şirket oldular oh mis.
Apple ı geçti ve ilerde ondan beter bir fiyatlandırması olabilir, umudum AMD nin bastırması. AMD de en son üst seviyeye yani RTX xx80 Ti - xx90 ve Ti modellerine rakip çıkarmaya uğraşmicam giriş - orta segment odaklanıcam dedi.
Bu bizim için iyi üst seviye sistem toplayanlara kötü haber ama zaten onlara koymaz .
Tek umudum AMD nin rekabeti kızıştırması ancak o zaman Nvidia bişeyler yapıyor.