Neler Yeni

Çözüldü✓ 4060ti rdr2 80° normalmi

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ömer Kurşun
1080p de her şey full şekilde oynuyorum 80derece sıkıntılımı kasa maalesefki Corsair spec delta RGB

hawkddf

80+
Fazla gibi geldi. Benim asus dual rx7700xt 2k da 60 dereceyi geçmiyor. Ekran kartının markası ve modeli nedir?

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
A B
Önü yüzünden o kasanın hava sirkülasyonu zayıf. Oradan sıcaklıklar net artış gösteriyor bu cepte.
GPU modeli nedir? Muhtemelen o sebeple 80 dereceye çıkmış. RTX 4060 Ti az güç çekiyor o ısılara çıkabilecek 2-3 model var.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Forget
Kasanın hava sirkülasyonu kötü, sıcaklıklar normal değil.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bende de gigabyte windforce 3060ti var, 80 derece civarında takılıyor hep. Bir sıkıntı olmadı bugüne kadar. Afterburnerı sildiğim günden beri huzurla oyun oynuyorum yıllardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Talha Keyhidar
1080p de her şey full şekilde oynuyorum 80derece sıkıntılımı kasa maalesefki Corsair spec delta RGB
Hocam ben RDR2'yi 2K'da hemen hemen bütün ayarlar ultrada oynuyorum. Ekran kartı sıcaklığı 65 dereceyi geçmiyor. Kullandığım ekran kartı, Gigabyte RTX 4070 Super Windforce modeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa tasarımı, hava sirkülasyonu açısından cidden kötüymüş. Kasa hava almasın diye önünü camla kapatmışlar.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ömer Kurşun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fazla gibi geldi. Benim asus dual rx7700xt 2k da 60 dereceyi geçmiyor. Ekran kartının markası ve modeli nedir?
INNO3D RTX4060TI Twin X2 white 16gb

Önü yüzünden o kasanın hava sirkülasyonu zayıf. Oradan sıcaklıklar net artış gösteriyor bu cepte.
GPU modeli nedir? Muhtemelen o sebeple 80 dereceye çıkmış. RTX 4060 Ti az güç çekiyor o ısılara çıkabilecek 2-3 model var.
INNO3D RTX4060TI Twin X2 white 16gb

Bende de gigabyte windforce 3060ti var, 80 derece civarında takılıyor hep. Bir sıkıntı olmadı bugüne kadar. Afterburnerı sildiğim günden beri huzurla oyun oynuyorum yıllardır.
Ya sadece rdr de böyle forza 5 ve bf2042 de maks 70-75 oluyor

Hocam ben RDR2'yi 2K'da hemen hemen bütün ayarlar ultrada oynuyorum. Ekran kartı sıcaklığı 65 dereceyi geçmiyor. Kullandığım ekran kartı, Gigabyte RTX 4070 Super Windforce modeli.

Kasa tasarımı, hava sirkülasyonu açısından cidden kötüymüş. Kasa hava almasın diye önünü camla kapatmışlar.
Ne güzel ya sizin sicakliklar

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
A B
Ya sadece rdr de böyle forza 5 ve bf2042 de maks 70-75 oluyor
RDR2 nin detay ayarları olması lazım onlara bi bak. Benzerini CPU da ben de yaşadım GOW da. Sadece GOW da 81-85 arasına çıktığını hatırlıyorum.
Normalde 70 üstüne çıkma eğiliminde bir model değil de kasanın önü kapalı ondan bu kadar çıkmış.

EDİT : Eklemeyi unutmuşum

Son düzenleme:

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Göksel Gündüz
80 derece biraz yüksek ama karta bir zarar vermez. Nvidia RTX 4060Ti için maksimum sıcaklık değerini 90 derece olarak belirlemiş.

Screenshot_1.jpg

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Feyyaz Yalcin
Kasa ve ekran kartı fanlarının ayarını manuel bi tik yukarı cekmeni tavsiye ederim

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ömer Kurşun
Kasa ve ekran kartı fanlarının ayarını manuel bi tik yukarı cekmeni tavsiye ederim
Eyvallah kral öyle yapayım

80 derece biraz yüksek ama karta bir zarar vermez. Nvidia RTX 4060Ti için maksimum sıcaklık değerini 90 derece olarak belirlemiş.

Alıntıyı görüntüle
Ozaman yine iyi ama fan ayarını ben yapayım ozaman

RDR2 nin detay ayarları olması lazım onlara bi bak. Benzerini CPU da ben de yaşadım GOW da. Sadece GOW da 81-85 arasına çıktığını hatırlıyorum.
Normalde 70 üstüne çıkma eğiliminde bir model değil de kasanın önü kapalı ondan bu kadar çıkmış.
Allah Allah bir bakarim ozaman teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Talha Keyhidar
Eyvallah kral öyle yapayım

Ozaman yine iyi ama fan ayarını ben yapayım ozaman

Allah Allah bir bakarim ozaman teşekkür ederim
Hocam sen para biriktirip, bir an önce kasayı değiştirsen daha iyi olur bence. Kasada hava akışı güzel olmadığı için bu sorunu da yaşıyor olabilirsin. Ön ve üst tarafı ızgara olan modellere bakmanı öneririm. En az 5 derece belki daha fazla fark ettirir.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Ömer Kurşun
Hocam sen para biriktirip, bir an önce kasayı değiştirsen daha iyi olur bence. Kasada hava akışı güzel olmadığı için bu sorunu da yaşıyor olabilirsin. Ön ve üst tarafı ızgara olan modellere bakmanı öneririm. En az 5 derece belki daha fazla fark ettirir.
Ya kral haklısın da bu kasa beni biraz daha idare etsin gta6 çıktığında belki sistemim yetersiz olur
Direkt hazır sistem alırım bunu satarım diyorum birdaha kasa masrafina gerek yok diye düşünüyorum
Hem islemcim i5 11400f gayet yeterli hemde watt kilidini kaldırdım tam gücte kullanıyorum ama GTA 6 çıktığında şuanki sistem yetmezse hem sistemi yenilerim ddr4 ten 5e geçmiş olurum kafasındayım

Top Bottom