Neler Yeni

4070 super coil whine

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Yeni sistem aldım 1 hafta önce ekran kartını taktığımda böyle bir ses geliyor alt+tab atınca ses kesiliyor coil whine olarak düşünüyorum farklı bir pc de de denedim onda da yükte ses veriyor marka msi gaming x slim kısaca ben bu ekran kartını iade veya değişime gönderebilir miyim sesi abartılacak kadar çok değil ama sinir bozucu sıfır sistemden böyle ses gelmesi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür
değişim yapabilirler ama değişim ile gelecek üründe %100 cw olmaz diyemeyiz. Ses azsa bence takmayın zaten fanlar o sesi engellemesi gerekiyor

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değişim yapabilirler ama değişim ile gelecek üründe %100 cw olmaz diyemeyiz. Ses azsa bence takmayın zaten fanlar o sesi engellemesi gerekiyor
Ben çok takmam ama hem Ses biraz gıcık edici hem ekran kartı yükseltmek için sattığımda fiyatı düşürmemek için değiştirmek istyiorum ve bana garip gelen farklı oyunlarda ses değişiyor bazen cızırtı bazen uğultu geliyor videoda mevcut iadeye bile okeyim ben ama forumlarda kimi değiştirirler kimi değişmez diyor kimi yeni aldıysan değiştirirler diyor kafam karıştı açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Furkan Görür
Ben çok takmam ama hem Ses biraz gıcık edici hem ekran kartı yükseltmek için sattığımda fiyatı düşürmemek için değiştirmek istyiorum ve bana garip gelen farklı oyunlarda ses değişiyor bazen cızırtı bazen uğultu geliyor videoda mevcut iadeye bile okeyim ben ama forumlarda kimi değiştirirler kimi değişmez diyor kimi yeni aldıysan değiştirirler diyor kafam karıştı açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yük altına girdiğinde gelir. Ekran kartı kullanımı az olan oyunlarda fazla gelmezken ekran kartı kulalnımı artınca gelğr

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ozan
Yeni sistem aldım 1 hafta önce ekran kartını taktığımda böyle bir ses geliyor alt+tab atınca ses kesiliyor coil whine olarak düşünüyorum farklı bir pc de de denedim onda da yükte ses veriyor marka msi gaming x slim kısaca ben bu ekran kartını iade veya değişime gönderebilir miyim sesi abartılacak kadar çok değil ama sinir bozucu sıfır sistemden böyle ses gelmesi
yaklaşık 2 yıl önce amd rx 6650 xt ekran kartını almıştım aynı sorun vardı, değiştirmedim hala kullanıyorum. sese çok takıntınız yoksa uğraşmayın bence ayrıca kullanmaya devam edecekseniz benden tavsiye coil whine sesi çoğunlukla yük arttıkça artar yani yüksek güç isteyen oyunlarda aynı zamanda sınırsız fps yaparsanız da kendini sonuna kadar zorlayacağından ses artar. O yüzden nvidia ayarlarında kare hızı sınırlama varsa varsa fps'i monitörünüzün hz'sine sabitleyin örneğin 144 hz ise 144 fps yapın ki lol gibi 144 üstüne çok rahat çıkabileceğiniz oyunlarda veya masaüstünde coil whine sesi çok olmadan rahat takılın.

corez

80+ Bronze
Yalitimli kasa alirsaniz rahatlarsiniz ornegin be quiet 802 silent base

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Değişim olsa bile Bobinler aynı olacağı için %95 coil wh tekrar olur. Fan sesi değil bobinlerin içinden geçen elektriğin titreşim sesi o yüzden kaçar yol yok gibi.

Top Bottom