Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 573
DeepCool PF550 550 Watt Psu Kullanıyorum gigabyte 4070 super eagle oc icin yeterli olurmu?
İşlemci 5600
İşlemci 5600
Hocam mesela 2 ay 550 kullansam sorun olurmu?Watt hesaplamaları için siteler mevcut ordan hesaplayabilirsiniz şahsi fikrim 750 watt 80 plus sertifikalı modellere bakmanız bende 4070 süper kullanıyorum ilerde işlemci vs değiştiririm diye 750 watt aldım
Birde bi arkadaş dönüştürücü almam gerektigini soyledi dogrumudur dogruysa ne almaliyimWatt hesaplamaları için siteler mevcut ordan hesaplayabilirsiniz şahsi fikrim 750 watt 80 plus sertifikalı modellere bakmanız bende 4070 süper kullanıyorum ilerde işlemci vs değiştiririm diye 750 watt aldım
Hocam yüke sokacaksaniz bence riske gerek yokHocam mesela 2 ay 550 kullansam sorun olurmu?
Sokmayacagim hocam 2 ay hafif oyunlae oynayacagim sonra sistemi gelistirecegim aslinda direkt guncel kasayi satipta alabilirim ama 2. El temiz 4070 super dusurdum 4060 ti ile takas edecegim ustune belirli miktar verip sonra elimdeki kasayi gelistiririm yada kasayi satip ddr5 gecerimHocam yüke sokacaksaniz bence riske gerek yok
İlerleyen günlerde farklı bir kart alacağından bahsetmişsin bence şimdiden psu'nu değistir hem rahatça valo dışı oyunda oynarsın hemde 2 ay sonra psu fiyatindanda tasarruf etmiş olursunHocam mesela 2 ay 550 kullansam sorun olurmu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde bi arkadaş dönüştürücü almam gerektigini soyledi dogrumudur dogruysa ne almaliyim
Bence ddr5 iyidir ya ona geç kafan rahat eder ilerdeSokmayacagim hocam 2 ay hafif oyunlae oynayacagim sonra sistemi gelistirecegim aslinda direkt guncel kasayi satipta alabilirim ama 2. El temiz 4070 super dusurdum 4060 ti ile takas edecegim ustune belirli miktar verip sonra elimdeki kasayi gelistiririm yada kasayi satip ddr5 gecerim
Üstad psu degismeye korkuyorum becerirmiyim diyeİlerleyen günlerde farklı bir kart alacağından bahsetmişsin bence şimdiden psu'nu değistir hem rahatça valo dışı oyunda oynarsın hemde 2 ay sonra psu fiyatindanda tasarruf etmiş olursun
Valla hocam kral ddr4 parcalarina sahibim o yuzden kiyamiyorum sistem daha 1 yillik bile degil ama 4k oyuna gecmek istiyorumBence ddr5 iyidir ya ona geç kafan rahat eder ilerde
Yüke çok fazla sokmayacaksanız olabilir ama arkadaşın dediği gibi alabiliyorsanız hemen alın sonradan fiyatlar patlıyor çünkü
Elimde 550 var hocam700 750 W alabilirsin dostum.
Kardeş hiç riske atma gecen powerim yetmediği için psu ile anakartım gg olduSokmayacagim hocam 2 ay hafif oyunlae oynayacagim sonra sistemi gelistirecegim aslinda direkt guncel kasayi satipta alabilirim ama 2. El temiz 4070 super dusurdum 4060 ti ile takas edecegim ustune belirli miktar verip sonra elimdeki kasayi gelistiririm yada kasayi satip ddr5 gecerim
Becerirsin kardeşim youtube izleye izleye neler yapıyor milletÜstad psu degismeye korkuyorum becerirmiyim diyeo yuzden direkt guncel kasami satip Direkt yeni sistemde alabilirim yada haftaya bu takasla 4070 super alabilirim cok aradayim
Hocam elimdeki ddr4 anakarttir ramdir saglam parcalar pahali parcalar acaba ddr5 mi gecsem yoksa sadece psu ve islemci alip devammi etsem ne dersiniz? Yoksa hayalim 7800x3dBecerirsin kardeşim youtube izleye izleye neler yapıyor milletama ddr5 sistem iyidir güncel her zaman iyidir