Neler Yeni

4070 Super İçin 550W Yeterlimidir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
DeepCool PF550 550 Watt Psu Kullanıyorum gigabyte 4070 super eagle oc icin yeterli olurmu?
İşlemci 5600

zm-shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azmi
Watt hesaplamaları için siteler mevcut ordan hesaplayabilirsiniz şahsi fikrim 750 watt 80 plus sertifikalı modellere bakmanız bende 4070 süper kullanıyorum ilerde işlemci vs değiştiririm diye 750 watt aldım

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Watt hesaplamaları için siteler mevcut ordan hesaplayabilirsiniz şahsi fikrim 750 watt 80 plus sertifikalı modellere bakmanız bende 4070 süper kullanıyorum ilerde işlemci vs değiştiririm diye 750 watt aldım
Hocam mesela 2 ay 550 kullansam sorun olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bi arkadaş dönüştürücü almam gerektigini soyledi dogrumudur dogruysa ne almaliyim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hocam yüke sokacaksaniz bence riske gerek yok
Sokmayacagim hocam 2 ay hafif oyunlae oynayacagim sonra sistemi gelistirecegim aslinda direkt guncel kasayi satipta alabilirim ama 2. El temiz 4070 super dusurdum 4060 ti ile takas edecegim ustune belirli miktar verip sonra elimdeki kasayi gelistiririm yada kasayi satip ddr5 gecerim

zm-shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azmi
Hocam mesela 2 ay 550 kullansam sorun olurmu?

Birde bi arkadaş dönüştürücü almam gerektigini soyledi dogrumudur dogruysa ne almaliyim
İlerleyen günlerde farklı bir kart alacağından bahsetmişsin bence şimdiden psu'nu değistir hem rahatça valo dışı oyunda oynarsın hemde 2 ay sonra psu fiyatindanda tasarruf etmiş olursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Aydın
Sokmayacagim hocam 2 ay hafif oyunlae oynayacagim sonra sistemi gelistirecegim aslinda direkt guncel kasayi satipta alabilirim ama 2. El temiz 4070 super dusurdum 4060 ti ile takas edecegim ustune belirli miktar verip sonra elimdeki kasayi gelistiririm yada kasayi satip ddr5 gecerim
Bence ddr5 iyidir ya ona geç kafan rahat eder ilerde
Yüke çok fazla sokmayacaksanız olabilir ama arkadaşın dediği gibi alabiliyorsanız hemen alın sonradan fiyatlar patlıyor çünkü

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
İlerleyen günlerde farklı bir kart alacağından bahsetmişsin bence şimdiden psu'nu değistir hem rahatça valo dışı oyunda oynarsın hemde 2 ay sonra psu fiyatindanda tasarruf etmiş olursun
Üstad psu degismeye korkuyorum becerirmiyim diye :( o yuzden direkt guncel kasami satip Direkt yeni sistemde alabilirim yada haftaya bu takasla 4070 super alabilirim cok aradayim

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emre
700 750 W alabilirsin dostum.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bence ddr5 iyidir ya ona geç kafan rahat eder ilerde
Yüke çok fazla sokmayacaksanız olabilir ama arkadaşın dediği gibi alabiliyorsanız hemen alın sonradan fiyatlar patlıyor çünkü
Valla hocam kral ddr4 parcalarina sahibim o yuzden kiyamiyorum sistem daha 1 yillik bile degil ama 4k oyuna gecmek istiyorum

700 750 W alabilirsin dostum.
Elimde 550 var hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mehmet Emin Uzun
Kardeş hiç riske atma gecen powerim yetmediği için psu ile anakartım gg oldu

zm-shn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Azmi
Üstad psu degismeye korkuyorum becerirmiyim diye :( o yuzden direkt guncel kasami satip Direkt yeni sistemde alabilirim yada haftaya bu takasla 4070 super alabilirim cok aradayim
Becerirsin kardeşim youtube izleye izleye neler yapıyor millet 😊 ama ddr5 sistem iyidir güncel her zaman iyidir

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Becerirsin kardeşim youtube izleye izleye neler yapıyor millet 😊 ama ddr5 sistem iyidir güncel her zaman iyidir
Hocam elimdeki ddr4 anakarttir ramdir saglam parcalar pahali parcalar acaba ddr5 mi gecsem yoksa sadece psu ve islemci alip devammi etsem ne dersiniz? Yoksa hayalim 7800x3d

Top Bottom