Neler Yeni

4070Ti Hazır Sistem Önerisi

KnightDavion

80+ Bronze
Merhaba Arkadaşlar.

4070Ti'lı hazır sistem alıp bazı bileşenleri kullanıp bazılarını satmak istiyorum. SSD, Kasa ve PSU'yu satacağım çünkü bunlar bende de var. Diğer parçaları kullanacağım.
( GPU + CPU + Anakart + RAM ) Bu 4'ünü alarak RTX 4070Ti'ı ayrı alıp toplamak mı daha hesaplı olur yoksa;

Linkteki bilgisayarı alıp, aldıktan sonra kasayı, SSD'yi ve PSU'yu satıp ( hatta bu kasada RAM'i de beğenmedim onu da satıp 6000 mhz RGB Ram almayı planlıyorum 2x8 olarak) kalan parçalarla kendi parçalarımı birleştirip kullanmak mı daha mantıklı ve hesaplı olur?

(Satmadan yana sıkıntım yok, ürünleri yaklaşık %10-20 iskonto ile satabilirim.

Ya da pek sanmıyorum ama Kasım ayı içerisinde 4070 Ti güzel bir hazır sistem çıkma ihtimali varsa onu mu beklemeliyim?;

Anakart konusunda ARGB portu olan MSI anakart ve RGB'li RAM kesinlikle olsun istiyorum. Ekran kartı ve işlemci konusunda AMD, Intel çok fark etmez.

Düşünceleriniz nelerdir?

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Aynı durumdayım hocam Kasım'da güzel indirim bekliyorum lakin 4070ti hazır sistem işi biraz cacık gibi. Üst segment olarak görülüyor dolayısıyla pek kayda değer iskonto olmuyor. Eğer bir kasa bulursan lütfen benimle paylaş.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,190
İsim
Turuncu Keskin
Merhaba Arkadaşlar.

4070Ti'lı hazır sistem alıp bazı bileşenleri kullanıp bazılarını satmak istiyorum. SSD, Kasa ve PSU'yu satacağım çünkü bunlar bende de var. Diğer parçaları kullanacağım.
( GPU + CPU + Anakart + RAM ) Bu 4'ünü alarak RTX 4070Ti'ı ayrı alıp toplamak mı daha hesaplı olur yoksa;

Linkteki bilgisayarı alıp, aldıktan sonra kasayı, SSD'yi ve PSU'yu satıp ( hatta bu kasada RAM'i de beğenmedim onu da satıp 6000 mhz RGB Ram almayı planlıyorum 2x8 olarak) kalan parçalarla kendi parçalarımı birleştirip kullanmak mı daha mantıklı ve hesaplı olur?

(Satmadan yana sıkıntım yok, ürünleri yaklaşık %10-20 iskonto ile satabilirim.

Ya da pek sanmıyorum ama Kasım ayı içerisinde 4070 Ti güzel bir hazır sistem çıkma ihtimali varsa onu mu beklemeliyim?;

Anakart konusunda ARGB portu olan MSI anakart ve RGB'li RAM kesinlikle olsun istiyorum. Ekran kartı ve işlemci konusunda AMD, Intel çok fark etmez.

Düşünceleriniz nelerdir?
Bütçeniz nedir acaba öncelikle? Sizde ki PSU, kasa , SSD nedir?

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz nedir acaba öncelikle? Sizde ki PSU, kasa , SSD nedir?

Net bir bütçem yok, 3 tane SSD var hocam toplam 2,5 TB olarak. Sharkoon 650W Gold Zero PSU ve MSI MAG 100R kasa var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdiğim parayı haketsin düşüncesindeyim ve fiyat bakımından madem Kasım’dayız, Kasım’a yaraşır fırsatlar denk getirebilmek istiyorum.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,190
İsim
Turuncu Keskin
Net bir bütçem yok, 3 tane SSD var hocam toplam 2,5 TB olarak. Sharkoon 650W Gold Zero PSU ve MSI MAG 100R kasa var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdiğim parayı haketsin düşüncesindeyim ve fiyat bakımından madem Kasım’dayız, Kasım’a yaraşır fırsatlar denk getirebilmek istiyorum.
650w PSU yeterli mi tam emin değilim. Sistemde başka satmak istediğiniz ne var?

Top Bottom