Çözüldü✓ 4080super msi b850gamingpluswifi anakart için boş kasa önerisi ve kaç w olmalı

En iyiniz

80+
Reaksiyon skoru
10
4080super 7 7800x3d msi b850 gamingplus wifi anakart almayı planlıyorum ama kaç watt olmalı ve beyaz kasa önerisi yaparsanız sevinirim. (Hangi kasaların uyacağını nasıl öğreneceğimide söyleyebilirsiniz)

atx kasa alacaksın , 850 watt da 80+gold psu alacaksın

4080super 7 7800x3d msi b850 gamingplus wifi anakart almayı planlıyorum ama kaç watt olmalı ve beyaz kasa önerisi yaparsanız sevinirim. (Hangi kasaların uyacağını nasıl öğreneceğimide söyleyebilirsiniz)
4080superi sıfır mı alacaksınız ?
750w yeter fakat https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html fiyatı çok iyi diye bunu önerecem.

750w yeter fakat https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html fiyatı çok iyi diye bunu önerecem.
İkinci el düz 4080 alıcam sanırım istediğim 4080 super e zam geldi
Bu kasada zaten gözüm kaldı ama bu 1200w fazla gelmezmi karta

silindi.

Son düzenleme:
Birde power supply biraz pahalı daha ucuza olsa daha iyi olur çünkü bütçeyi biraz aşıyorum zaten 3 4 k olsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply

İş görür.
Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almayın diyorlar

Birde power supply biraz pahalı daha ucuza olsa daha iyi olur çünkü bütçeyi biraz aşıyorum zaten 3 4 k olsa

Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almayın diyorlar
o sistemi dandik psu ya emanet etme. 850 w +gold al kafan rahat etsın .

Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply

İş görür.
Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almay
kral bu micro atx önermem. ATX bak kasaya . Bende msi mag kullanıyorum guzel hava alıyor.
Aerocool P500C ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası iyi midir? hocam pek anlamıyorumda

o sistemi dandik psu ya emanet etme. 850 w +gold al kafan rahat etsın .
Hocam önerir misiniz?

silindi.

Son düzenleme:
Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almay

Aerocool P500C ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası iyi midir? hocam pek anlamıyorumda

Hocam önerir misiniz?
kasa güzel hava akımı iyi . fanlar güzel sıralanır.
bu psu yu alacaksın kafan rahat edecek mis gibi.

Psu Tier Listesi.
Buradan bakın. Benim önerdiğim A tier gold psu'dur.

Hocam yazılar gözükmüyor ufak ve bulanık

kasa güzel hava akımı iyi . fanlar güzel sıralanır.
bu psu yu alacaksın kafan rahat edecek mis gibi.
teşekkürler hocam inşAllah sorun çıkmaz

Geri