Kankaatx kasa alacaksın , 850 watt da 80+gold psu alacaksın
kral bu micro atx önermem. ATX bak kasaya . Bende msi mag kullanıyorum guzel hava alıyor.Kanka
Bunu alsam psu yu ayrı alsam sığarmı yada güzel hava alırmı
4080superi sıfır mı alacaksınız ?4080super 7 7800x3d msi b850 gamingplus wifi anakart almayı planlıyorum ama kaç watt olmalı ve beyaz kasa önerisi yaparsanız sevinirim. (Hangi kasaların uyacağını nasıl öğreneceğimide söyleyebilirsiniz)
İkinci el düz 4080 alıcam sanırım istediğim 4080 super e zam geldi4080superi sıfır mı alacaksınız ?
750w yeter fakat https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html fiyatı çok iyi diye bunu önerecem.![]()
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.389,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Birde power supply biraz pahalı daha ucuza olsa daha iyi olur çünkü bütçeyi biraz aşıyorum zaten 3 4 k olsa4080superi sıfır mı alacaksınız ?
750w yeter fakat https://www.akakce.com/power-supply...wt-1200-w-gen-5-atx-3-0-fiyati,638619801.html fiyatı çok iyi diye bunu önerecem.![]()
Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.389,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almayın diyorlarRaijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply
İş görür.
o sistemi dandik psu ya emanet etme. 850 w +gold al kafan rahat etsın .Birde power supply biraz pahalı daha ucuza olsa daha iyi olur çünkü bütçeyi biraz aşıyorum zaten 3 4 k olsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almayın diyorlar
Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almayRaijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply
İş görür.
Aerocool P500C ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası iyi midir? hocam pek anlamıyorumdakral bu micro atx önermem. ATX bak kasaya . Bende msi mag kullanıyorum guzel hava alıyor.
Hocam önerir misiniz?o sistemi dandik psu ya emanet etme. 850 w +gold al kafan rahat etsın .
kasa güzel hava akımı iyi . fanlar güzel sıralanır.Kanka bazı power supply ler yanıyor falan diyorlar öyle bir sıkıntı olmaz değilmi gold sertifikası olmayanı almay
Aerocool P500C ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası iyi midir? hocam pek anlamıyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam önerir misiniz?
Hocam yazılar gözükmüyor ufak ve bulanıkPsu Tier Listesi.
Buradan bakın. Benim önerdiğim A tier gold psu'dur.
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
teşekkürler hocam inşAllah sorun çıkmazkasa güzel hava akımı iyi . fanlar güzel sıralanır.
bu psu yu alacaksın kafan rahat edecek mis gibi.![]()
MSI MAG A850GL PCIE5 White 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com