kişi666 80+ Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 2 3 Nisan 2025 #1 Bütçe 40000 40bin TL Pc toplamaya çalışıyorum Vatan ya da Media Markt gibi yerlerden mi alınmalı Yoksa internetten kendim toplamam ya da hazır sistem mi almalıyım
40bin TL Pc toplamaya çalışıyorum Vatan ya da Media Markt gibi yerlerden mi alınmalı Yoksa internetten kendim toplamam ya da hazır sistem mi almalıyım
Noysal 80+ Bronze Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 885 Reaksiyon skoru 426 3 Nisan 2025 #2 kendin toplasan daha mantıklı olur veya yeni çıkan 9070xt kartlı sistemler bazen ucuza düşüyor onları upgrade edebilirsin
kendin toplasan daha mantıklı olur veya yeni çıkan 9070xt kartlı sistemler bazen ucuza düşüyor onları upgrade edebilirsin
kişi666 80+ Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Reaksiyon skoru 2 4 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Noysal yazmış: kendin toplasan daha mantıklı olur veya yeni çıkan 9070xt kartlı sistemler bazen ucuza düşüyor onları upgrade edebilirsin Devamı için tıklayın... Pc toplayacağım
Noysal yazmış: kendin toplasan daha mantıklı olur veya yeni çıkan 9070xt kartlı sistemler bazen ucuza düşüyor onları upgrade edebilirsin Devamı için tıklayın... Pc toplayacağım
Uğur Altun 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 784 Reaksiyon skoru 365 4 Nisan 2025 #4 kişi666 yazmış: 40bin TL Pc toplamaya çalışıyorum Vatan ya da Media Markt gibi yerlerden mi alınmalı Yoksa internetten kendim toplamam ya da hazır sistem mi almalıyım Devamı için tıklayın... PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr
kişi666 yazmış: 40bin TL Pc toplamaya çalışıyorum Vatan ya da Media Markt gibi yerlerden mi alınmalı Yoksa internetten kendim toplamam ya da hazır sistem mi almalıyım Devamı için tıklayın... PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com.tr