40K cs2 sistem önerisi

Valla hocam tam aklımdakini söylediniz ama ben bu işlemci soğutucu ve anakart işlemci bağlantısını pek anlamıyorum varsa öneriniz çok teşekkür ediyorum
cpu_fan1 -2 diye soketler olur kabloyu oraya takacaksınız hocam basit :D

arkadaşın önerdiği parçalar çok iyi hemen hemen aynısını önerecektim alabilirsiniz ssd alacaksanız kingston renegade 1tb öneririm.

sıvı soğutmayı atamıyorum gaming gen açılmıyor şuan bende sende açılıyomu
arkadaşın önerdiği parçalar çok iyi hemen hemen aynısını önerecektim alabilirsiniz ssd alacaksanız kingston renegade 1tb öneririm.

Çok teşekkür ediyorum soğutucu için ne önerirsiniz bu işlemciyi soğutacak

ben atıcamda site çökmüş onu bekliyom
Post automatically merged:

siz bi boş kasa beğenin bu arada

burdan 3-4k arası tipi hoşuna giden bi tane seç

360mm için bütçe varsa bu işte uzman arkadaşlar önerir @quartle @jombo 😃
Ama şöyle bir şey ekleyeyim ben de. 7800x3d işlemci kullanıyorum peerless assassin hava soğutucu ile boşta 40-45 derece oyunlarda 60-63 derece üstünü görmedim. Bütçe yetmezse sıvı soğutucu için peerless assassinden daha performanslı olan phantom spirit kule tipi hava soğutucu işinizi görür.

360mm için bütçe varsa bu işte uzman arkadaşlar önerir @quartle @jombo 😃
Ama şöyle bir şey ekleyeyim ben de. 7800x3d işlemci kullanıyorum peerless assassin hava soğutucu ile boşta 40-45 derece oyunlarda 60-63 derece üstünü görmedim. Bütçe yetmezse sıvı soğutucu için peerless assassinden daha performanslı olan phantom spirit kule tipi hava soğutucu işinizi görür.
o kadar düşük tutuyor mu ya normalde bende kule tipi öneririm 240mm yerine ama 7800x3d fazla ısınıyor biraz

o kadar düşük tutuyor mu ya normalde bende kule tipi öneririm 240mm yerine ama 7800x3d fazla ısınıyor biraz
Valla benim değerler böyle hocam. Cooler master termal macun ve peerless assassin soğutucu kullanıyorum dediğim gibi oyunlarda 60 bandında hep. 65 dereceyi görmedim daha.

Valla benim değerler böyle hocam. Cooler master termal macun ve peerless assassin soğutucu kullanıyorum dediğim gibi oyunlarda 60 bandında hep. 65 dereceyi görmedim daha.
iyimiş o zaman arkadaş bütçesine göre karar versin yine de

Son olarak işlemci ile ekran kartı darboğaz yaşarmı

Son olarak işlemci ile ekran kartı darboğaz yaşarmı
yaşamaz ama ilerde ekran kartını güncellemeniz gerekebilir 3-4 yıla soğutucu önerisi istenmiş galiba acelem var diye mesajlara bakamadım 240mm alınmaz 280mm gereksiz 360mm alınır
benim önerim arctic liquid freezer iii 360 argbsiz versiyonu var bakabilirsin.
hava soğutucu da yeter ona bu arada : https://www.akakce.com/islemci-sogu...t-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html.

sıvı soğutmayı atamıyorum gaming gen açılmıyor şuan bende sende açılıyomu
bende de açılmıyor sıkıntı var galiba.

Geri