- Konu Sahibi Konu Sahibi
35bin oluyor şuanda. üstüne 2bin falan ekleyebilirimtam olarak bütçe nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
45 oluyor yanlış yazdım35bin oluyor şuanda. üstüne 2bin falan ekleyebilirim
35bin oluyor şuanda. üstüne 2bin falan ekleyebilirimtam olarak bütçe nedir?
45 oluyor yanlış yazdım35bin oluyor şuanda. üstüne 2bin falan ekleyebilirim
35bin oluyor şuanda. üstüne 2bin falan ekleyebilirim
45 oluyor yanlış yazdım
diğerinden daha mı iyi oluyor şu anda bakamıyorumrami lexar 2x16 6000mhz cl30 ssdyi kc3000 kasayı xpg soğutucu olarakta pearlesss asassin seç 47.392 tl tutuyor.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
evet daha iyi oluyor.diğerinden daha mı iyi oluyor şu anda bakamıyorum
kasanın rengi değişseydi güzel olurdu ama yinede olurevet daha iyi oluyor.
ve taksitte faiz var maalesef. gaming.gen.tr de 6ay taksitte faiz yokevet daha iyi oluyor.
anladım o zaman arkadaşın attığı sisteme bakabilirsin.kasanın rengi değişseydi güzel olurdu ama yinede olur
ve taksitte faiz var maalesef. gaming.gen.tr de 6ay taksitte faiz yok
Kanka arkadaşın attığı sistem 1080p de mi daha stabil çalışır 1440p de mi?anladım o zaman arkadaşın attığı sisteme bakabilirsin.
O ekran kartı 2k için 2k daha iyi olur.Kanka arkadaşın attığı sistem 1080p de mi daha stabil çalışır 1440p de mi?
monitör önerebilir misin 2. el olur farketmez ghosting olmasin ips olsun 165 veya daha üstü hz olsun yeterO ekran kartı 2k için 2k daha iyi olur.
Bütçe nedir?monitör önerebilir misin 2. el olur farketmez ghosting olmasin ips olsun 165 veya daha üstü hz olsun yeter
5kBütçe nedir?
2.el aoc Q27g4x bakabilirsin.
Bu ürün bugün tekrar aktif oldu mu?AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com