- Bütçe
- 40000
Merhabalar arkadaşlarım bir çok yere baktım 4060ti lar 4070 ler vs vs çok kafa karıştırıcı sistemler buldum maks bütçem 40k sizlerinde şu an beğendiği, önerebileceği bir kasa tavsiyesi varsa duymak çok isterim
Kardeşim 4060 a verme o parayı sakın. Gidip rx7800xt bak kendine çok daha güçlü bence. Açıp youtubeden performans testlerini izle. Bence günüzümde 8 gb bellek ekran kartlarında yetersiz arkadaşı dinleyip alma 2 3 seneye üzülürsün yeni oyunlar gelince.Merhabalar arkadaşlarım bir çok yere baktım 4060ti lar 4070 ler vs vs çok kafa karıştırıcı sistemler buldum maks bütçem 40k sizlerinde şu an beğendiği, önerebileceği bir kasa tavsiyesi varsa duymak çok isterim
teşekkür ederim hocam tavsiye içinhttps://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a-7000/ bu bütçede 4060 ti almak daha iyi olur
anakartı asus tuf b650-plus yapın
ekran kartını 2000tl ucuza inno3d 4060 ti 8gb seçin 16gb ile arasında hiçbir fark yok.
anakartınızla uyumlu olacak şekilde2x16gb gskill 6000mhz cl30 ram seçin
adata legend 1tb ssd alın
xpg lander 650w kasa seçin
soğutucu olarak https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html alın
hocam dlss teknolojisi vs bir çok artısı var gibi geliyor ama yanılıyor muyumKardeşim 4060 a verme o parayı sakın. Gidip rx7800xt bak kendine çok daha güçlü bence. Açıp youtubeden performans testlerini izle. Bence günüzümde 8 gb bellek ekran kartlarında yetersiz arkadaşı dinleyip alma 2 3 seneye üzülürsün yeni oyunlar gelince.
Hocam saf güç bence daha önemli çünkü fsr-dlss gibi teknolojiler görüntü kalitesini gözle görülür bir şekilde bozuyor. Ama illaki dlss kulanıcam diyorsan ben seni tutamam sonuçta kendi iraden. Benim bu kadar param olsa rx7800xt alırım çünkü saf gücü daha iyi bide teknoloji filan istiyorum diyorsan fsr varteşekkür ederim hocam tavsiye için
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam dlss teknolojisi vs bir çok artısı var gibi geliyor ama yanılıyor muyum
Bence çok bi olayı yok fsr 3'te çıktı dlss kadar olmasada düzeltmeler var. Ama ben rekabetçi oyunları daha çok tercih ettiğim için amd saf güç olarak daha iyi olduğu için amd tarafındayım. Son karar senin.teşekkür ederim hocam tavsiye için
Hocam, ben yerinizde olsam AMD kanadına yönelirim bu bütçede. Nvidia almak yüksek bütçede daha mantıklı ama AMD hem gelişiyor hem de kampanyası var Rx 7700 xt ve 7800 xt'lerde.Merhabalar arkadaşlarım bir çok yere baktım 4060ti lar 4070 ler vs vs çok kafa karıştırıcı sistemler buldum maks bütçem 40k sizlerinde şu an beğendiği, önerebileceği bir kasa tavsiyesi varsa duymak çok isterim
Oyun hediye ediyor 2 tane: Starfield, Avatar ve 1 oyun daha vardı.Hocam, ben yerinizde olsam AMD kanadına yönelirim bu bütçede. Nvidia almak yüksek bütçede daha mantıklı ama AMD hem gelişiyor hem de kampanyası var Rx 7700 xt ve 7800 xt'lerde.
DLSS kullanan arkadaşım var, bir farkı yok diyor. Fiyat farkına değmez bence.teşekkür ederim hocam tavsiye için
anladım hocam var mı peki atabileceğiniz bak bu indirimde şunu şu yap al diyebileceğiniz bi sistemHocam, ben yerinizde olsam AMD kanadına yönelirim bu bütçede. Nvidia almak yüksek bütçede daha mantıklı ama AMD hem gelişiyor hem de kampanyası var Rx 7700 xt ve 7800 xt'lerde.
Oyun hediye ediyor 2 tane: Starfield, Avatar ve 1 oyun daha vardı.
DLSS kullanan arkadaşım var, bir farkı yok diyor. Fiyat farkına değmez bence.
tamamdır hocam teşekkür ederim varsa şu sistem güzel diyebileceğin sistem önerilere de açığımBence çok bi olayı yok fsr 3'te çıktı dlss kadar olmasada düzeltmeler var. Ama ben rekabetçi oyunları daha çok tercih ettiğim için amd saf güç olarak daha iyi olduğu için amd tarafındayım. Son karar senin.
bu devirde 8gb vramli ekran kartı alınmaz eğer f/p bi sistem yoksateşekkür ederim hocam tavsiye için
anladım hocam var mı peki atabileceğiniz bak bu indirimde şunu şu yap al diyebileceğiniz bi sistem
tamamdır hocam teşekkür ederim varsa şu sistem güzel diyebileceğin sistem önerilere de açığım
Hangi soğutmayı seçtinBiraz özelleştirip 4070S alabilirsin.Ben sıvı soğutma ve 1 2 değişiklik yaparak 45 bine getirdim almayı düşünüyorum.
VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4070SUPER Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F GALAX RTX 4070 SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr