❌İndirim Bitti! 🔥 43" Smart Monitör M7 4K Monitör " LS43DM702UUXUF " 🔥 7.499,00 TL 🔥

O ayarı naptıysam bulamadım siz nasıl yaptınız acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski ghosting canavarı monitörden sonra çok iyi geldi bana, bir gölgelenme farketmedim denebilir ama büyük ihtimalle süper de değildir ben fark etmemişimdir.

Bu arada monitörü oyun amaçlı kullanacak herkes şu konuya baksın ben denedim müthiş iş yapıyor.
O ayarı naptıysam bulamadım siz nasıl yaptınız acaba?

Bunu bu hafta aldım geldi kurdum tv olarak kullanıyoruz nextin uydu alıcıs ile. Yanlardan bakınca renkler biraz bozuluyor direk bakacaksınız. Oyun monitörü olarak kullanılmaz. Eski televizyonun askı aparatını oldu sadece eski vidalar uymadı. Televizyonun kutusunun içinden askı aparatı ile asmak için gereken vida tipi kurulum kağıdında yazıyor. Nalburdan gidip 4 tane vida aldım ve eski askı aparatı ile oldu. Normal tipte aynı buna benzer bir askı aparatı vardı bizde sorusu olan varsa cevaplayayım.
Alıntıyı görüntüle
ps5 için düşünmüştüm ama yorumun dikkatimi çekti. bu fiyata bu büyüklükte alternatifler nelerdir? bunu alsam üzer mi?

Televizyon olarak kullanmaya uygun mu bu monitör? Yazliktaki tvde mor lekeler oluşmuş, güneşten mi nedendir bilmiyorum. Bu monitörden alsam bi de ufak next uydu alıcılardan alsam nasıl olur acaba diye düşünüyorum.
Tv led maviye dönmüştür kendiniz 500 liraya değiştirirsiniz.

Bu mu daha iyi yoksa TCL 43P615 model televizyon mu?
TCL olan elimde mevcut, ondan buna geçmeye değer mi?
Multimedya cihazı olarak kullanıyorum, film izleme, Youtube vs. kullanım amacı sadece.
Değmez boşa masraf bence

Ücretsiz Online TV nasil izleriz uydu baglama şansım yok. tarayıcıda canlı tv sitesi var ama kullanımı zor. Birde app gelistirsem bunun için usbden yüklenebiliyor mu..

Ücretsiz Online TV nasil izleriz uydu baglama şansım yok. tarayıcıda canlı tv sitesi var ama kullanımı zor. Birde app gelistirsem bunun için usbden yüklenebiliyor mu..
youtube veya puhu tv deneyebilirsiniz. dahili android olduğu için apk destekler tizen os yüklü olduğu için ona göre uygulama kullanılmalı hocam. yanlış bilgi için kusura bakma

Son düzenleme:

Ekler

• 1753975189069.webp
    1753975189069.webp
    107.6 KB · Hit: 62
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882