.

jouly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
654
arkadaşlar merhaba biraz saçma konu ama bende ufak bi tırsma var.dişim ağrıyordu 1 hafta önce doktora gittim ilaç verdi 1 hafta kullan gel dedi yarın gidicem kanal tedavisi olucam birsürü arkadaşım olmuş tedavi sıfır acı diyorlar hiç bişey yok diyorlar ama herkeste olduğu gibi bende de ufak bi tırsma var lütfen baan cevap yazın da az içime su serpin......

HADİ KOÇUM BAŞARABİLİRSİN, BİZ SANA İNANIYORUZ BUNU YAPABİLİRSİN!

arkadaşlar merhaba biraz saçma konu ama bende ufak bi tırsma var.dişim ağrıyordu 1 hafta önce doktora gittim ilaç verdi 1 hafta kullan gel dedi yarın gidicem kanal tedavisi olucam birsürü arkadaşım olmuş tedavi sıfır acı diyorlar hiç bişey yok diyorlar ama herkeste olduğu gibi bende de ufak bi tırsma var lütfen baan cevap yazın da az içime su serpin......
En sevdiğin oyunun trailerini falan izleyip gaza gel adamlar ne yapıyor ben daha dişimi çektiremiyorum falan havasına gir sonra git çektir

anlattıkları kadar acıtmıyor, sadece sesleri seni ürkütür. Birde ara sıra o kanal tedavisini yaptığı sıvının soğukluğu seni rahatsız edecek. Onun dışında iğneleri yaparken derin nefes al sonrasını hissetmiyorsun zaten

bende çok kanal tedavisi oldum ne can acıyor ne bir şey kendini kasma rahat ol farklı şeyler düşün hiç canın yanmıyor merak etme zaten uyuşturuyorlar canın acımaz.

kanka şuan 16 yaşındayım 6 yaşımdan beri her ay düzenli olarak dişçiye gidiyorum. senin bahsettiğin kanal tedavisinden iki kez oldum ve ilki 7 yaşımdayken oldu. o çocuk halimle bile hiç bir açı çekmemiştim. evet ağrıdı baya ama öyle acı çekmedim. kafan rahat olsun takma. dişçideyken de sevdiğin şeyleri düşün kafanı başka yerlere götür ağzını veya dişçiyi düşünme, ASLANSIN YAPARSIN :D

Bu salgın vaktinde biraz riskli değil mi ? Maazallah eğer o doktora korona bulaştıysa sana da bulaştırabilir, mümkünse ertelemeni öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri