Neler Yeni

45 GÜN -12KG Sizce nasıl?

siyabent

80+ Silver
Tam 45 gün evvel spora ve diyete başladım
Başlangıç 108.6
Güncel 96
İlk 15 gün > -5Kg
15-30Gün > -4Kg
Son 15Gün > -3-3.5Kg
Hedef 80
Ve hedefime önümüzdeki 45 günde ulaşmak istiyorum sizce başarır mıyım veya 45 gün sonra kaç olurum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlangıç 108.6
Güncel 96
İlk 15 gün > -5Kg
15-30Gün > -4Kg
Son 15Gün > -3-3.5Kg
Hedef 80
Ve hedefime önümüzdeki 45 günde ulaşmak istiyorum sizce başarır mıyım veya 45 gün sonra kaç olurum?
Son zamanlarda değişime giden tek şey sistemim değildi :D @Gurkanpiro

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Burak
Başlangıç 108.6
Güncel 96
İlk 15 gün > -5Kg
15-30Gün > -4Kg
Son 15Gün > -3-3.5Kg
Hedef 80

Son zamanlarda değişime giden tek şey sistemim değildi :D @Gurkanpiro
Ideal kilo veririmi acele etme dostum sorun yaşarsın aksi halde

siyabent

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ideal kilo veririmi acele etme dostum sorun yaşarsın aksi halde
Acele etmek değilde hocam ben doğma büyüme adanalıyım. Lakin şuan İstanbul’a taşındım önümüzdeki 45-50 güne tekrar oraya gideceğim ve gitmeden hedefime ulaşmak istiyorum
Kilo vermeden birdaha buraya gelmiyorum diye söz verdim kendime 😅

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Emir
tebrik ederim öncelikle kilo verme işi iradede bitiyor ve bu sürede pes etmeden çabalamışsınız. sağlık konusunda gelince mevcut kilonun %5 ini geçiyor malum sağlık konusunu tartışmaya açık. kilo verme hızınızı vücudu gereksiz yormamak için azaltmanızı tavsiye ederim. iradeyi koruduğunuz sürece her koşulda kilo verirsiniz sağlığınız için aynı şey geçerli değil maalesef. kimi almaya kimi de vermeye çalışıyor bakalım ben de bulka gireceğim ramazan ramazan :)

siyabent

80+ Silver
tebrik ederim öncelikle kilo verme işi iradede bitiyor ve bu sürede pes etmeden çabalamışsınız. sağlık konusunda gelince mevcut kilonun %5 ini geçiyor malum sağlık konusunu tartışmaya açık. kilo verme hızınızı vücudu gereksiz yormamak için azaltmanızı tavsiye ederim. iradeyi koruduğunuz sürece her koşulda kilo verirsiniz sağlığınız için aynı şey geçerli değil maalesef. kimi almaya kimi de vermeye çalışıyor bakalım ben de bulka gireceğim ramazan ramazan :)
Aynen öyle bazen aklım bana oynuyor aç kalmamı söylüyor ama gün sonunda o kiloları vereceğim için kendime eziyet etmemeye çalışıyorum
45 gündür sıvı olarak su ayran
Cola beyaz ekmek cips gofret tüm bunları spora başladığım gün bırakma düşüncem yoktu bir anlık bi gazla yazıldım spora ve sabahında bi ekmek döner gömdüğüm günden beri ne abur cubur nede beyaz ekmek tükettim

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Deri sarkmasına dikkat et hocam kaslarını da güçlendir. Şınav mekik barfiks mutlaka çek. Çok iyi hocam devaaaaaaaaam kilo insana yakışmıyor gerçekten farketmişsinizdir sizde zayıflayınca. Ayrıca herşeyiniz düzellmeye başlayacak devam edin böyle. Bende Astsubaylık mülakatına gideceğim için veriyorum 10 numara oluyor.

siyabent

80+ Silver
Deri sarkmasına dikkat et hocam kaslarını da güçlendir. Şınav mekik barfiks mutlaka çek. Çok iyi hocam devaaaaaaaaam kilo insana yakışmıyor gerçekten farketmişsinizdir sizde zayıflayınca. Ayrıca herşeyiniz düzellmeye başlayacak devam edin böyle. Bende Astsubaylık mülakatına gideceğim için veriyorum 10 numara oluyor.
Geçen gün kıyafet almaya gittim.. çok pahalılar o paraya spora yazılıp abimin kıyafetlerine dadanmaya karar verdim 🎉

Pamukşekerden hallice kollarımı şuan en azından sıkınca küp şekere döndüğünü farkedebiliyorum

Haftada ortalama 3-4 saat cardio 5-6 saat ağırlık antrenmanı yapıyorum

İlk gün 3 gün kolumun ağrıdığı hareketi 4Kg ile yapmıştım
Biraz önce 24kg ile yaptım:)

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Geçen gün kıyafet almaya gittim.. çok pahalılar o paraya spora yazılıp abimin kıyafetlerine dadanmaya karar verdim 🎉

Pamukşekerden hallice kollarımı şuan en azından sıkınca küp şekere döndüğünü farkedebiliyorum

Haftada ortalama 3-4 saat cardio 5-6 saat ağırlık antrenmanı yapıyorum
Mükemmel hocam. Ben askerde çok hızlı kilo verdim sonra çok hızlı aldım malesef dönüşü çok kötü oldu o günden beridir kendimi sevmiyordum. Çok kilolu değildim aslında 83 82 1.73 74 boy ile. Ama insan yakıştıramıyor kendine gerçekten 5 kilo versen bile yüzün çok güzel değişiyor. Bu arada bence biraz fazla antrenman yapıyosun hocam. Büyük ihtimal yeme miktarını da azalttın salonda bayılıp gitme. antrenman saatlerini bence 1saat cardio 1 saat ağırlık antrenmanı olarak sınırla daha çok verim alırsın.

siyabent

80+ Silver
Mükemmel hocam. Ben askerde çok hızlı kilo verdim sonra çok hızlı aldım malesef dönüşü çok kötü oldu o günden beridir kendimi sevmiyordum. Çok kilolu değildim aslında 83 82 1.73 74 boy ile. Ama insan yakıştıramıyor kendine gerçekten 5 kilo versen bile yüzün çok güzel değişiyor. Bu arada bence biraz fazla antrenman yapıyosun hocam. Büyük ihtimal yeme miktarını da azalttın salonda bayılıp gitme. antrenman saatlerini bence 1saat cardio 1 saat ağırlık antrenmanı olarak sınırla daha çok verim alırsın.
Yok ya şuan enerjim yerinde düşüş yaşamıyorum

eneskaya6

80+ Silver
Moralini bozmak istemem ama yapılan araştırmalar sonucunda kilo veren 20 kişiden 19’u eski kilosuna ya da daha fazlasına geri çıkıyor.
Bunun ana sebebi kilo verirken hayatin boyunca devam ettirmeyeceği şekilde spor yapmak ve diyet yapmak. Hedef kilona geldikten bi kac ay sonra %90 sporu bırakacaksın bi kac ay icinde diyetini gevsete gevsete bırakacaksın.

Bunu önlemen için sağlıklı beslenmeyi kendine adapte etmek zorundasın. Kendini diyet ile kısıtlayarak değilde genel hayatın boyunca sağlıklı yaşamayı tercih ederek cok yemekten kacınıp, aburcuburdan uzak durursan o zaman kilonu kalıcı yapabilirsin. 1 sene sonra diyete devam edecek misin mesela? asla ama sağlıklı beslenmeyi devam ettirebilirsin.

Cok iyi kilo vermissin hedefine ulaşana kadar devam et ama ondan sonra sağlıklı beslenmeyi kendine yaşam biçimi edin

Top Bottom