- Konu Sahibi Konu Sahibi
tabi r25 piyasası fazla bir miktar oldu. 450 sr o konuda biraz daha iyi gibi. Aprilla dediğini gibi biraz pahalı ben hem uygun hem de yükseltmek için istiyorum aslında motorumu zaten ondan sonra yükseltmeyi düşünmüyorum.Kalite farkı tabi ki de var fakat R25'in piyasasına bakarsak asla o paraya değmeyecek bir motor onu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben tercihimi CF 450'den yana yapardım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aprilla kaliteli güzel motor ama parçaları hem zor bulunuyor bulunsa bile aşırı pahalı.
tipi güzel o konuda hoş ama dediğin gibi hız konusunda 135 rs200 151 görüyorum o yüzden satıp onu almak biraz mantıksız gibiDostum Daha 2 seçeneğin var 450 SR yada R25. Hız ve Torku daha çok olsun diyorsan 450Sr ama eğerki satması kolay, yedek parçasına ulaşımı kolay, ustası çok ve kaliteli olsun diyorsan R25 ( Temizinden bahsediyorum ) bunların dışında benim tercihim yüksek ihtimal Aprilia Rs457 olurdu nedeni performansı ve kalitesi iyi olması
Tipini beğeniyorsan Suzuki Gsx250R bak baya yakışıklı motor ama top speedi 135 işte onun dışında baya torklu güzel bir makina