Şanzımanlarına baktırmanız gerekebilir bazı 1.3lerde 1-2 vites arası kalkışta vurma yapabiliyor ama aynı paraya daha yeni modelinin manuelini alabilirsinizotomatiklerin herhangi kroniği var mı bildiğiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim
Kötü bir şanzıman. Ben önermem açıkcası. Otomatikleştirilmiş bir manuel şanzıman olduğu için vites geçişleri de yavaşotomatiklerin herhangi kroniği var mı bildiğiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim
birkaç tane varLineaların otomatiği yok sadece manuel var (ilanlarda)
4 kişilik aileyiz şu an 97 polo kullanıyoruz bundan büyük olması yeticek transporter çok büyük gelir2000/2010 transporter Lara bakabilirsiniz düşük km ve bakımlı olan arabalar var masrafsız olur bakimliysa kısa şasi bakın eğer yük atarım ve de geniş aileyiz derseniz uzun şasi bakın
dostum arttırmalı varya manuel gibi yarı otomatik diye mi geçiyor emin değilim ama onu kastettimLineaların otomatiği yok sadece manuel var (ilanlarda)
illa otomatik arayışımız yok manuel de sıkıntı değilKötü bir şanzıman. Ben önermem açıkcası. Otomatikleştirilmiş bir manuel şanzıman olduğu için vites geçişleri de yavaş
teşekkür ederimŞanzımanlarına baktırmanız gerekebilir bazı 1.3lerde 1-2 vites arası kalkışta vurma yapabiliyor ama aynı paraya daha yeni modelinin manuelini alabilirsiniz
bende seviyorum mk4leri ama ailem pek sevmiyorGolf Mk4 1.6 16v tavsiye ederim. O fiyata düşük km temiz bi araç bulursunuz hocam, üzmez.
çok sağlam bi ürün değil zamanında onu mercedeste denedi ancak şuana baktığımızda kullanılmıyor hantal bi şanzıman kendisi manuel olması daha iyi olurdostum arttırmalı varya manuel gibi yarı otomatik diye mi geçiyor emin değilim ama onu kastettim
araba uzun ama basık kalıyor biraz onu göz önüne alarak alın arka tarafta 1.81 boyumla sağ veya sol tarafa oturduğumda kafam tavana değiyorilla otomatik arayışımız yok manuel de sıkıntı değil
teşekkür ederim
fluence bütcenin biraz üstüne çıkıyorHocam Fiat linea 1.6Mjet bakabilirsiniz bir sure kullandik guzel arac
1.5Dci Renault Fluence bakabilirsiniz motoru az yakar ve sorunsuz
Şu işinizi görür. Bu fiyata bu kilometrede araç imkansız.birkaç tane var
4 kişilik aileyiz şu an 97 polo kullanıyoruz bundan büyük olması yeticek transporter çok büyük gelir
Km orjinal değildir diye yazmış ve taksi çıkması arabanın anası ağlamış maalesefŞu işinizi görür. Bu fiyata bu kilometrede araç imkansız.
Ateş ediyor abi araba ya. Sorun çıkarmaz, arabalik görevini yapar çok seversiniz
Yapma be. Ben alacaktım adam almasa...Km orjinal değildir diye yazmış ve taksi çıkması arabanın anası ağlamış maalesef