- En İyi Cevap
- 11
Dahası
50 liraya da ssd alAynen yoksa almazdım sayende buradan pc'yi dizicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ödeme ekranında vergisini ödediyseniz %95 ödemezsiniz.
50 liraya da ssd alAynen yoksa almazdım sayende buradan pc'yi dizicem
Ödeme ekranında vergisine ücret verdim doğrudur. Ama sizin bu konuda dediğinize göre gümrük vergisini 15 tl ödemek için falan diye. Gümrük vergisi bu kampanyada geçerli değil mi anlamadım?Aynen yoksa almazdım sayende buradan pc'yi dizicem
Hocam bir de tıraş makinesinde bazıları sıkıntı çıkabiliyor diyor doğru mu?Öyle yapıcam zaten sınavları atlatayım hemen para biriktiricem önce 4 GB Ram + SSD yapıcam.
Sonra ufak tefek işlemci soğutucusu, egzoz fan gibi şeyleri alırım.
Vergisini kart ile ödediklerine vergi gelmez ama bu şekilde vergisini ödemediğin ürünün vergisini kapı da ödüyorsun.Ödeme ekranında vergisine ücret verdim doğrudur. Ama sizin bu konuda dediğinize göre gümrük vergisini 15 TL ödemek için falan diye. Gümrük vergisi bu kampanyada geçerli değil mi anlamadım?
O konu hakkında bir bilgim yok ama traş makinesi bu bıçak değil ki sonuçta.Ödeme ekranında vergisine ücret verdim doğrudur. Ama sizin bu konuda dediğinize göre gümrük vergisini 15 TL ödemek için falan diye. Gümrük vergisi bu kampanyada geçerli değil mi anlamadım?
Hocam bir de tıraş makinesinde bazıları sıkıntı çıkabiliyor diyor doğru mu?
kesici aletlerde bıçak vb gibi eşyalarda doğru mudur bu? Yani sonradan ücret falan çıkabiliyor mu?
Son yazdığımı da cevaplar mısın dostum, teşekkürler.Vergisini kart ile ödediklerine vergi gelmez ama bu şekilde vergisini ödemediğin ürünün vergisini kapı da ödüyorsun.
Çok teşekkürler. Jilet falan varya ondan demek istedim. Eğer öyle bir ücret olursa geri gönderirim diye düşünüyorum siparişi iptal etmeyeyim diyorum.Cevaplamıştım.
Oradan yavaşca toplaÖyle yapıcam zaten sınavları atlatayım hemen para biriktiricem önce 4 GB Ram + SSD yapıcam.
Traş olacaksın bunla cinayet aleti olarak kullanmayacksın ki sonuçta sanmıyorum öyle bir şey olacağını.Çok teşekkürler. Jilet falan varya ondan demek istedim. Eğer öyle bir ücret olursa geri gönderirim diye düşünüyorum siparişi iptal etmeyeyim diyorum.
Sonra ailenden birinin cihazından bir tane daha 77₺'lik kupon al ve 7.6₺'ye M200 muadili soğutucu al X3440 için. İntel stok fanın ince olanı varsa sende soğutucu performansın artar.Öyle yapıcam zaten sınavları atlatayım hemen para biriktiricem önce 4 GB Ram + SSD yapıcam.
Daha 3 ay var neredeyse o zamana kadar ben pc'nin babasını dizerim.Oradan yavaşca topla
Bu attığınız M200 ile aynı ürün mü ?Sonra ailenden birinin cihazından bir tane daha 77₺'lik kupon al ve 7.6₺'ye M200 muadili soğutucu al X3440 için. İntel stok fanın ince olanı varsa sende OC performansın artar.
8cm Mini CPU soğutucu 2 Heatpipes PC CPU soğutucu soğutucu bilgisayar soğutma fanı LGA 775/1150/1151/1155/1156 ve AMD AM2 AMD3|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
M200 değil bu ama performansı M200 ile denktir büyük ihtimalle 2 bakır borusu var 8CM fanları 32 yapraklı aliminyum'u. İçinden 0.94W/mk lık kötü bir macun çıkıyor onun dışında iyi bence. Ben aldığımda 22₺ vergi geldi. İ3 550 ile kalın aliminyumlu intel stok fan geldi ise değiştirmenize çok değmez ama hala kullanılan aşırı ince olanlardan geldi ise arada bayağı fark oluşur. Zaten X3440 95W olduğundan ince profilli stok fan ile anca standart frekansında yükte 85C gibi değerlerde çalışır.Daha 3 ay var neredeyse o zamana kadar ben pc'nin babasını dizerim.
Birde üstüne G41 anakartım var boşta onla da bi pc dizerim kardeşime gül gibi olur.
Bu attığınız M200 ile aynı ürün mü ?
Stok fanım 1156 Pin stok fanı bilmiyorum hangi tür ama şu an overclock düşünmüyorum.
Çünkü ekran kartım şu an ki işlemci ile rahat besleniyor zaten.
Ama ileride overclock yapıp güzel bi ekran kartı takarım diye alırım kampanya varken hazırda teşekkür ederim öneriniz için hocam.
Tamamdır sağolun hocam.M200 değil bu ama performansı M200 ile denktir büyük ihtimalle 2 bakır borusu var 8CM fanları 32 yapraklı aliminyum'u. İçinden 0.94W/mk lık kötü bir macun çıkıyor onun dışında iyi bence. Ben aldığımda 22₺ vergi geldi. İ3 550 ile kalın aliminyumlu intel stok fan geldi ise değiştirmenize çok değmez ama hala kullanılan aşırı ince olanlardan geldi ise arada bayağı fark oluşur. Zaten X3440 95W olduğundan ince profilli stok fan ile anca standart frekansında yükte 85C gibi değerlerde çalışır.