Neler Yeni

🔥İndirim 46 TL'ye Xeon X3440 İşlemci Almak ! (GÜNCELLENDİ)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Aynen yoksa almazdım sayende buradan pc'yi dizicem :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ödeme ekranında vergisini ödediyseniz %95 ödemezsiniz.
50 liraya da ssd al😂

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
50 liraya da ssd al😂
Öyle yapıcam zaten sınavları atlatayım hemen para biriktiricem önce 4 GB Ram + SSD yapıcam.
Sonra ufak tefek işlemci soğutucusu, egzoz fan gibi şeyleri alırım.

lexmeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Umut Öztürk
Aynen yoksa almazdım sayende buradan pc'yi dizicem :D

Ödeme ekranında vergisini ödediyseniz %95 ödemezsiniz.
Ödeme ekranında vergisine ücret verdim doğrudur. Ama sizin bu konuda dediğinize göre gümrük vergisini 15 tl ödemek için falan diye. Gümrük vergisi bu kampanyada geçerli değil mi anlamadım?

Öyle yapıcam zaten sınavları atlatayım hemen para biriktiricem önce 4 GB Ram + SSD yapıcam.
Hocam bir de tıraş makinesinde bazıları sıkıntı çıkabiliyor diyor doğru mu?
kesici aletlerde bıçak vb gibi eşyalarda doğru mudur bu? Yani sonradan ücret falan çıkabiliyor mu?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ödeme ekranında vergisine ücret verdim doğrudur. Ama sizin bu konuda dediğinize göre gümrük vergisini 15 TL ödemek için falan diye. Gümrük vergisi bu kampanyada geçerli değil mi anlamadım?
Vergisini kart ile ödediklerine vergi gelmez ama bu şekilde vergisini ödemediğin ürünün vergisini kapı da ödüyorsun.

Ödeme ekranında vergisine ücret verdim doğrudur. Ama sizin bu konuda dediğinize göre gümrük vergisini 15 TL ödemek için falan diye. Gümrük vergisi bu kampanyada geçerli değil mi anlamadım?

Hocam bir de tıraş makinesinde bazıları sıkıntı çıkabiliyor diyor doğru mu?
kesici aletlerde bıçak vb gibi eşyalarda doğru mudur bu? Yani sonradan ücret falan çıkabiliyor mu?
O konu hakkında bir bilgim yok ama traş makinesi bu bıçak değil ki sonuçta.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Oradan yavaşca topla:)

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok teşekkürler. Jilet falan varya ondan demek istedim. Eğer öyle bir ücret olursa geri gönderirim diye düşünüyorum siparişi iptal etmeyeyim diyorum.
Traş olacaksın bunla cinayet aleti olarak kullanmayacksın ki sonuçta sanmıyorum öyle bir şey olacağını.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Sonra ailenden birinin cihazından bir tane daha 77₺'lik kupon al ve 7.6₺'ye M200 muadili soğutucu al X3440 için. İntel stok fanın ince olanı varsa sende soğutucu performansın artar.
8cm Mini CPU soğutucu 2 Heatpipes PC CPU soğutucu soğutucu bilgisayar soğutma fanı LGA 775/1150/1151/1155/1156 ve AMD AM2 AMD3|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
Ben bu modeli aldım ama tek sorunu FAN'ı 3 pinli. Fan'ı 2000RPM civarına kadar çıkıyor. Ryzen 3 3100'ü 1.38V'ta AİDA64 testinde 95-96C civarında soğutuyor işlemci ise bu sırada 85W çekiyor.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oradan yavaşca topla:)
Daha 3 ay var neredeyse o zamana kadar ben pc'nin babasını dizerim.
Birde üstüne G41 anakartım var boşta onla da bi pc dizerim kardeşime gül gibi olur. 😂

Sonra ailenden birinin cihazından bir tane daha 77₺'lik kupon al ve 7.6₺'ye M200 muadili soğutucu al X3440 için. İntel stok fanın ince olanı varsa sende OC performansın artar.
8cm Mini CPU soğutucu 2 Heatpipes PC CPU soğutucu soğutucu bilgisayar soğutma fanı LGA 775/1150/1151/1155/1156 ve AMD AM2 AMD3|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
Bu attığınız M200 ile aynı ürün mü ?
Stok fanım 1156 Pin stok fanı bilmiyorum hangi tür ama şu an overclock düşünmüyorum.
Çünkü ekran kartım şu an ki işlemci ile rahat besleniyor zaten.
Ama ileride overclock yapıp güzel bi ekran kartı takarım diye alırım kampanya varken hazırda teşekkür ederim öneriniz için hocam.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Daha 3 ay var neredeyse o zamana kadar ben pc'nin babasını dizerim.
Birde üstüne G41 anakartım var boşta onla da bi pc dizerim kardeşime gül gibi olur. 😂

Bu attığınız M200 ile aynı ürün mü ?
Stok fanım 1156 Pin stok fanı bilmiyorum hangi tür ama şu an overclock düşünmüyorum.
Çünkü ekran kartım şu an ki işlemci ile rahat besleniyor zaten.
Ama ileride overclock yapıp güzel bi ekran kartı takarım diye alırım kampanya varken hazırda teşekkür ederim öneriniz için hocam.
M200 değil bu ama performansı M200 ile denktir büyük ihtimalle 2 bakır borusu var 8CM fanları 32 yapraklı aliminyum'u. İçinden 0.94W/mk lık kötü bir macun çıkıyor onun dışında iyi bence. Ben aldığımda 22₺ vergi geldi. İ3 550 ile kalın aliminyumlu intel stok fan geldi ise değiştirmenize çok değmez ama hala kullanılan aşırı ince olanlardan geldi ise arada bayağı fark oluşur. Zaten X3440 95W olduğundan ince profilli stok fan ile anca standart frekansında yükte 85C gibi değerlerde çalışır.
Donanım arşivi'nin incelemesini izledim şimdi Metal kısımları tamamen aynı. Sıkıştırma mekanizması temas eden kısmın tipi sadece M200'ün fanı 4 pin PWM desteği olan ledli daha iyi bir fan ve M200'ün en üst kısmında SnowMan yazıyor.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
M200 değil bu ama performansı M200 ile denktir büyük ihtimalle 2 bakır borusu var 8CM fanları 32 yapraklı aliminyum'u. İçinden 0.94W/mk lık kötü bir macun çıkıyor onun dışında iyi bence. Ben aldığımda 22₺ vergi geldi. İ3 550 ile kalın aliminyumlu intel stok fan geldi ise değiştirmenize çok değmez ama hala kullanılan aşırı ince olanlardan geldi ise arada bayağı fark oluşur. Zaten X3440 95W olduğundan ince profilli stok fan ile anca standart frekansında yükte 85C gibi değerlerde çalışır.
Tamamdır sağolun hocam.

Top Bottom