¥usuff
80+ Silver
sarı daha güzel sesi var ve çok daha smooth yani daha iyi.Sarı kahverengi ve kırmızının farkı ne ki?
sarı daha güzel sesi var ve çok daha smooth yani daha iyi.Sarı kahverengi ve kırmızının farkı ne ki?
Yusuf senin bildiğin indirim kuponu falan var mı? Birde bu klavye hangi switch kullanıyordu?sarı daha güzel sesi var ve çok daha smooth yani daha iyi.
Genel olarak aynılar. Aralarındaki en büyük fark biri linear(red) diğeri tactile(brown). Her klavyede aktifik mesafesi var o aktifik mesafesine kadar tuşa bastığında tuş aktifleşir ve tuşa basmış olursun. Redde tuşa bastığın zaman bir geribildirim vermiyor tuşa basıp basmadığını anlayamıyorsun. Brownda aktiflik mesafesi yani tuşa aktifleştiği yere kadar bastığın zaman sana bir geri bildirim veriyor ve tuşa bastığını anlıyorsun.Sarı kahverengi ve kırmızının farkı ne ki?
Peki sarı?Genel olarak aynılar. Aralarındaki en büyük fark biri linear(red) diğeri tactile(brown). Her klavyede aktifik mesafesi var o aktifik mesafesine kadar tuşa bastığında tuş aktifleşir ve tuşa basmış olursun. Redde tuşa bastığın zaman bir geribildirim vermiyor tuşa basıp basmadığını anlayamıyorsun. Brownda aktiflik mesafesi yani tuşa aktifleştiği yere kadar bastığın zaman sana bir geri bildirim veriyor ve tuşa bastığını anlıyorsun.
yokYusuf senin bildiğin indirim kuponu falan var mı?
gateron optik switch oyuzden sana k61 öneriyorum optik değil oyüzden daha iyi . ama sen bilirsin. keycaplerde puding abs doble shot hot swap switchleri direk çıkara bilirsin.Birde bu klavye hangi switch kullanıyordu?
yanlış bilgilendirmelinear(red) diğeri tactile(brown)
yanlış bilgilendirmelinear(red) diğeri tactile(brown)
Sarının sesi vs bilgim yok linear olduğunu biliyorum sadece.Peki sarı?
BGRATON olmalı.BRAGATON diye mi ne bir kod olması lazım. Bundan türete türete bulursun. Neydi hatırlamıyorum tam olarak ama buna çok benzerdi.
Kahverengi iğrenç değil?woiemer k61 al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kahverengi iğrenç kırmzı meh sarı en iyisi.
kahverengi iğrenç kırmzı meh sarı en iyisi.
Bu hepsi için geçerli miBGRATON olmalı.
kötüBGRATON olmalı.
Kahverengi iğrenç değil?
Sanırım evetBu hepsi için geçerli mi
Yoo. Kullanıyorum ben gayet iyikötü
ne tactile
ne lineer
değişik bir switch.
Adamsın reis doğru dedi.BGRATON olmalı.
Kaç TL'ye alıyorsunAdamsın reis doğru dedi.