Neler Yeni

Yardım 466TL ye Gamakay MK61 alıyorum!

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Hocam ne demek.
Sanırım daha almadınız alırken tavsiyem sarı switch almanız en iyisi o ve alırken turkey direct mail seçerseniz direkt vergiyi ödersiniz direkt kapıya normal kargo gibi gelir alırsınız
Tekrardan çok teşekkür ederim, aklıma takılanları özelden size soru sorabilir miyim (ilk yurtdisi alisverisim)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
aldın mı red mi yellow mu aldın bide.
Bugun büyük ihtimal alacağım ama dediğin gibi yellow düşünüyorum çünkü fiyatı daha pahalı ama kargo ücretsiz. Oburlerinde kargo ücretli olunca fiyatları birbirine yakın oluyor :D

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Turkey Direct Mail'i seçersen vergi dahil fiyatı görüyorsun sanırsam. Yoksa gümrükte kalıyor diye biliyorum

¥usuff

80+ Silver
Bugun büyük ihtimal alacağım ama dediğin gibi yellow düşünüyorum çünkü fiyatı daha pahalı ama kargo ücretsiz. Oburlerinde kargo ücretli olunca fiyatları birbirine yakın oluyor :D
yellow çok güzel switch
peki stablara banded mode falan yapıcan mı ve
gat yellow en iyi lube (yağlama) perfonmansı olan switchlerden oyuzden 100tl daha verip switch açıcı ve krytox205g0 alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TECHNO komik olan ne?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Tekrardan çok teşekkür ederim, aklıma takılanları özelden size soru sorabilir miyim (ilk yurtdisi alisverisim)
Tabii yazabilirsiniz buralardayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turkey Direct Mail'i seçersen vergi dahil fiyatı görüyorsun sanırsam. Yoksa gümrükte kalıyor diye biliyorum
Gümrükte kalmaz ama takılır orda vergi kesilir kapıda öder

Top Bottom