Sedanı tutuluyor mu peki ?Hocam sedan alın zaten. Ben o kasanın kısası olduğunu unutmuşum.
Bundan önceki aracım fordtu biraz soğudum açıkcasıfocus 2
Hocam tutuluyor mu bilmiyorum da bulunduğum şehirde çok denk geliyorum. Bizde bir kaç ay oldu alalı, aşırı bir masraf çıkarmadı. O masraflar da şanssızlık diyebiliriz. Motor mekanik şu anlık sağlam çok şükür. Youtube'dan videolarını izleyip daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.Sedanı tutuluyor mu peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan önceki aracım fordtu biraz soğudum açıkcası
Hayır 220 bin km altına 2-3 parça boyalı çok fazla ilan varOpel Astra H için babayı ikna edemedim. Kendisi otobüs şoförü arkası kısa araba süremem ben diyorLinea düşünüyorum şuan aklımda o var cam tavanlı bulursam almayı düşünüyorum açıkcası. Cam tavanlı bulamazsam da temiz bi dolu paket denk gelirse düşünebilirim. Megane 2 de aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C4, Celysee pert kayıtlı bulunur o fiyatlara yada ticari çıkması
Teşekkür ederim hocam önerin içinHocam tutuluyor mu bilmiyorum da bulunduğum şehirde çok denk geliyorum. Bizde bir kaç ay oldu alalı, aşırı bir masraf çıkarmadı. O masraflar da şanssızlık diyebiliriz. Motor mekanik şu anlık sağlam çok şükür. Youtube'dan videolarını izleyip daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.