Neler Yeni

48.000 TL'ye İkinci El Iphone 14 Pro 256 GB almak mantıklı olur mu?

Filozof Balina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Bütçe
50000
Bütçem 50-60k arası normalde sıfır Iphone 15 almak istiyordum bir tanıdık telefonunu bu fiyata satıyor. Pil durumu %86, telefonu temiz kullanmış ve rengi mor. Sıfır Iphone 15 yerine ikinci el Iphone 14 Pro almak mantıklı olur mu?

Bütçem 50-60k arası normalde sıfır Iphone 15 almak istiyordum bir tanıdık telefonunu bu fiyata satıyor. Pil durumu %86, telefonu temiz kullanmış ve rengi mor. Sıfır Iphone 15 yerine ikinci el Iphone 14 Pro almak mantıklı olur mu?
15 daha iyi olur.

ben olsam sırf 120hz için 14 pro ikinci el alırım bütçe çıkarsa ikinci el 15 pro da olur

Ne gibi bir fark var ki?
Type c oluyor telefonun şarj girişi tekel köpek Apple 15. Modeline kadar önce ki telefonlara sırf kablodan ekstra kâr edip kendi kablosunu dayatmak istediği için 15. Modele kadar type c koymamıştı ama type c büyük kolaylık telefonun şarj aleti her zaman bulamazsın ama type c şarj aleti neredeyse kime sorarsan bulursun

iphone o kadar para verecegime 20k android alırdım. ben iphone kullandım hiç begenmedim bu yüzden. tabi karar senin

ben olsam sırf 120hz için 14 pro ikinci el alırım bütçe çıkarsa ikinci el 15 pro da olur
Hocam şu an kullandığım telefon 120hz ama açıkçası 60 hz kullanırken de çok bir fark hissetmiyordum telefon ile çok işim olmuyor. Tanıdık olmadığı sürece ikinci el düşünmüyorum bu olmazsa düz 15 alacam.

Neden?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz 15 mi hocam? Genelde herkes ikinci el 14 pro/pro max önermiş benim de kafam karıştı.
hocam daha güncel ve şarj girişi :D ve sıfır hani 2. el telefona 48k verilir mi yav.

Geri