❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

15k olmuş iade mallar bitti herhalde 😃😃
ben kendim almak istemedim ama alsam da fena olmazdı neyse sorun o değil ancak sırf alamadığı için ürünü kötüleyip alan kişilerle dalga geçercesine yorum yapma huyunuz hiç bitmiyor
iade etmek gayet basit 3-5 kişi iade ile uğraşmayacak diye iade ürünleri sıfır diye satacak pek bir büyük firma yok onların zararına işler markaları karalanır
kısacası iade falan değildi iade ürün de bağıra bağıra kendini belli eder gayet de herkese sıfır ürün gönderilmişti

Aferin bizi de kaynattın arada.. :D
Yok ya. Hiç kaba veya 5000 den fazla etmez gibi konuşmadım. Buna sebep olcak bir şey söylememeye dikkat ettim. Mesai saatini bekliyordu herhalde. Benim mesaja sonradan cevap verdi. Favoriye atıp takip edin demiş. İlerde belki tekrar indirim yapar. Stok azalmış olabilir.

Ayrıca cumartesi günü kabul etmediğim gönderiyi gittim şubeden aldım. Almadan önce baktım kartonun yırtık olduğu yerlerden. Oralarda koruyucu varmış zaten. Koruyucu da delinmemiş. Şimdi açtım hasar yok gibi görünüyor. Fakat sırtlığın sağ ve solunu bir türlü eşit hizada takamıyorum. Sırtlığın sağ tarafın en az 1 cm mesafe bırakıyor. Sol taraf ise en fazla yarım cm. Fotoğraftaki talimattan bir halt anlayan var mı?

Ekler

• IMG_20250901_202941.webp
    IMG_20250901_202941.webp
    369.6 KB · Hit: 84
Son düzenleme:
Yok ya. Hiç kaba veya 5000 den fazla etmez gibi konuşmadım. Buna sebep olcak bir şey söylememeye dikkat ettim. Mesai saatini bekliyordu herhalde. Benim mesaja sonradan cevap verdi. Favoriye atıp takip edin demiş. İlerde belki tekrar indirim yapar. Stok azalmış olabilir.

Ayrıca cumartesi günü kabul etmediğim gönderiyi gittim şubeden aldım. Almadan önce baktım kartonun yırtık olduğu yerlerden. Oralarda koruyucu varmış zaten. Koruyucu da delinmemiş. Şimdi açtım hasar yok gibi görünüyor. Fakat sırtlığın sağ ve solunu bir türlü eşit hizada takamıyorum. Sırtlığın sağ tarafın en az 1 cm mesafe bırakıyor. Sol taraf ise en fazla yarım cm. Fotoğraftaki talimattan bir halt anlayan var mı?
Benimde aynı şekil geldi zarzor sağı yapıp sonra solun vidalarini sıktım videosu var ordan baka baka yaptım kurulum kağıdı açıklayıcı değil

İki kişi olup sağ ve solun vidalarını eşit sıkmanız lazım. Yoksa bir tarafın vidalarını sıkıp diğer tarafa geçtiğinizde kasma yapıp vidalar deliklere oturmuyor.

İki kişi olup sağ ve solun vidalarını eşit sıkmanız lazım. Yoksa bir tarafın vidalarını sıkıp diğer tarafa geçtiğinizde kasma yapıp vidalar deliklere oturmuyor.
Tek başıma kurdum. Sağı birbirine geçirip diğer taraftan vidayı bastırarak deliğe sokup sıktım. Sonra sağ tarafı sıktım.

dün geldi şimdi kurduk arkadaşla çok güzel ürün kargo şirketi daha iyi bir yer olsaydı fena olmmazdıı

Alana hayırlı olsun

Geri