S Sefa.tekc 80+ Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 3 23 Ocak 2026 #1 istediğim şeylerden biride f tuşları onlar olursa iyi olur yani %78 -80 klavye istiyorum
S Sametcan Türk 80+ Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 258 Reaksiyon skoru 76 24 Ocak 2026 #2 hocam wraith sitesindeki manyetik switch klavyelere bakabilirsin birde gaming gen tr den şunları buldum MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
hocam wraith sitesindeki manyetik switch klavyelere bakabilirsin birde gaming gen tr den şunları buldum MCHOSE Jet 75 White Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr