Tabikide kullanılabilir. Şuan youtube 4k video yazsanız. video açılır 1080p monitör de ama 4k göremezsiniz o mantıkta düşünün 2k çalışır.Mesela 4K monitör aldım daha düşük kalitede kullanabilir miyim? Demek istediğim PS4 de 4K oynayıp PC de daha düşük oynayabilir miyim?
Mesela ben 4K videoyu 4K monitörde 2K izleyebilir miyim?TAbikide kullanılabilir. Şuan youtube 4k video yazsanız.1080p monitörde ama 4kgöremezsiniz o mantıkta düşünün 2k çalışır.
evet youtubeden izliceksen seçersin. Kaliteyi izlersin.Mesela ben 4K videoyu 4K monitörde 2K izleyebilir miyim?
Oyun oynarken nasıl değiştireceğim demek istediğim şu ekran kartım 4K monitör oynatmaz ama PS4 için 4K almak istiyorum. 4K monitörle pcde oyun oynarken 2K veya daha düşük kalitede kullanabilirmiyim?evet youtubeden izliceksen seçersin. Kaliteyi izlersin.
dostum oyun içi ayarlardan ayarlayabilirsinin.Oyun oynarken nasıl değiştireceğim demek istediğim şu ekran kartım 4K monitör oynatmaz ama PS4 için 4K almak istiyorum. 4K monitörle pcde oyun oynarken 2K veya daha düşük kalitede kullanabilirmiyim?
Maks 4K destekliyor. Yani 4K ve aşağısında bütün çözünürlükleri kullanabilirsin.Oyun oynarken nasıl değiştireceğim demek istediğim şu ekran kartım 4K monitör oynatmaz ama PS4 için 4K almak istiyorum. 4K monitörle pcde oyun oynarken 2K veya daha düşük kalitede kullanabilirmiyim?
evet kullanabilirsin.Oyun oynarken nasıl değiştireceğim demek istediğim şu ekran kartım 4K monitör oynatmaz ama PS4 için 4K almak istiyorum. 4K monitörle pcde oyun oynarken 2K veya daha düşük kalitede kullanabilirmiyim?