4K MONİTÖR TAVSİYESİ

Mesela bu samsung g6 oled de tr de 240 hz olanı var yurtdışı incelemeleri hep 360 hz olanı monitör hakkında yabancı bir inceleme bulamadım nasıldır bilen var mı ?
İkiside 3.nesil QD oled panel kullandığı için arada devasa farklılıklar söz konusu olamaz. Soğutma çözümü bile aynı. 360hz ile aynı incelemeleri referans alabilirsiniz (en büyük fark 360hz olmasından ötürü hareket netliği olur). Aynı paneli kullanan oledler renk gamutu açısından benzer çıkarlar. Kontrast oranı hepsinde sonsuzdur. En fazla parlaklık değişebilir ki ikiside samsung'un aynı sene çıkardığı ve aynı seriden (G6) oldukları için arada muhtemelen yenileme hızı dışında fark olmaz. Birde 360hz olanda RGB var.

O zaman 360 hz ile sadece hz farkı varsa yurt dışı incelemeleri inanılmaz iyi tercih edebilirim fakat 9800x3D ve 5080 li bir sistem toplayıp 2k monitör almam ne kadar doğru olur bilemedim açıkçası

O zaman 360 hz ile sadece hz farkı varsa yurt dışı incelemeleri inanılmaz iyi tercih edebilirim fakat 9800x3D ve 5080 li bir sistem toplayıp 2k monitör almam ne kadar doğru olur bilemedim açıkçası
Oled'i kullandıkdan sonra 4k'dan daha mantıklı gelecek. Gerek renkler, gerek hız olsun oled çok üst düzey. Ayrıca 2k olduğu için 5080 ile yıllarca kullanırsınız. 4k alınca birde sürekli GPU uprade etme derdi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,623
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri