Neler Yeni

4k tl monitör tavsiyesi

Monitör

• Msi

Oylar: 2 20.0%
  • Lg

Oylar: 8 80.0%

• Oy kullanan toplam üye
    10

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Evren avcı
Aynen öyle masada yerde çok kaplıyor iadeyle uğraşmak istemem ama biraz takıntılıyım bu konuda rahat etmeden kullanmak istemem açıkçası o yüzden alcksnz normal ayaklı olanı alın derim pivotlu biraz daha dengeli sağlam duruyor ama ikisi arasında yerden yükseklik 3.5cm lik Bi fark var aralarından buda az değil bence elimdekini paylaştım görsel olarak bakablrsn
Monitör en altta iken yerden en üste kadar cm oluyor hocam?

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
profosyonel bır tasarımcı veya edıtor degılsen etkısı olmaz ama kagıt uzerınde cok fark var ama acıkcası bır kahverengıyı daha duzgun gormek normal bır kullanıcının pek umursayacagını dusunmuyorum lg nın panelı ve renk kamotu zaten kalıtelı lg alabılırsın
Bende sevdim lg yi sonuçta direk panel üreten marka kolay kolay sorun çıkmaz diye düşünüyorum ben biraz acele ettm o yüzden 1 hafta monitörsüz kalcz artk ne yapalm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör en altta iken yerden en üste kadar cm oluyor hocam?
12.cm

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Evren avcı
Bende sevdim lg yi sonuçta direk panel üreten marka kolay kolay sorun çıkmaz diye düşünüyorum ben biraz acele ettm o yüzden 1 hafta monitörsüz kalcz artk ne yapalm

12.cm
En iyisi düz almak o zaman keşke 4-6 cm ye kadar inebilseydi.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Bende lg aldım hdr oyun modu mükemmel calısıyor..

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
En iyisi düz almak o zaman keşke 4-6 cm ye kadar inebilseydi.
O kadarını geçtim 7 8 cm olsa bile iyi 12 cm gerçekten yüksek koltuğu en alçakta kullnıyrm boyum 1.67 olduğu için o zaman monitör hafif yukarda kalıyor biraz aşağı eyip bakmak zorunda kalydn mecburen buda can sıkıcı durum maalesef

Bende lg aldım hdr oyun modu mükemmel calısıyor..
Hangi modeli aldn kardeşim

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Evren avcı
O kadarını geçtim 7 8 cm olsa bile iyi 12 cm gerçekten yüksek koltuğu en alçakta kullnıyrm boyum 1.67 olduğu için o zaman monitör hafif yukarda kalıyor biraz aşağı eyip bakmak zorunda kalydn mecburen buda can sıkıcı durum maalesef

Bende 162 civarı boydayım. Pivot özellikli sadece 100tl pahalı ama zamanla boyun ağrısı çekmeye değmez. Sizin masa yüksekliği neydi?

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
Bende 162 civarı boydayım. Pivot özellikli sadece 100tl pahalı ama zamanla boyun ağrısı çekmeye değmez. Sizin masa yüksekliği neydi?
75CM

ben iade işlemi başlattım şimdi yarın vericem kargoya iade kabul edilince pivotsuz olanı sipariş edcm bu lg pivotu başa bela oldu :cautious:

Son düzenleme:

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,281
İsim
Evren avcı
75CM

ben iade işlemi başlattım şimdi yarın vericem kargoya iade kabul edilince pivotsuz olanı sipariş edcm bu lg pivotu başa bela oldu :cautious:
siz nereden sipariş vereceksiniz hocam. amazondan alacağım ben. hepsiburada da 100tl daha ucuz.

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
lg ultragear 24gs65f-b ile lg ultragear 24gs60f-b pivotsuz olan modeliyle tüm özellikleri aynı ama 2 özellik pivotsuz olanda yok bunu üreticimi yazmamış acaba normalde ikiside aynı model sadece biri pivotlu diğer pivotsuz ona takıldım birinde otomatik kilit anahtarıyla renk zayıflığı var diğerinde bu özellik yok gzkyor neden acaba

siz nereden sipariş vereceksiniz hocam. amazondan alacağım ben. hepsiburada da 100tl daha ucuz.
amazon iyidir skntı çktığı zaman sorunsz alyor o yüzden amazondan almak daha mantıklı 100 lira için başka sitelerle sorun çktğı zaman uğraşmak istemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom