Hocam oledlerde yanma olayları falan nasıl oluyor? Bi kac sey okumustum2K ya geçişte fark oluyor 4K da IPS ekran için çok bir şey değişiyor diyemem ama sadece OLED değişikliği bile baya fark yaratıyor Vatana gidip bakabilirsin 2K OLED gerçekten çok güzel 4K IPS den direkt vazgeçersin.
Yanma olayı genelde uzun süre aynı ekranda tutunca oluyor bunun için önlemler var eskiden sorundu ama şimdi o kadar değil alınca yapman gereken duvar kağıdında uzun süre açık bırakmaman olur en azından video oynatması veya oled care uygun duvar kağıdı kullanman gerekir ama eskiye nazaran bu durum cidden azaldı sen dikkat etmesen bile monitörlerde kendi koruması bulunuyor.Hocam oledlerde yanma olayları falan nasıl oluyor? Bi kac sey okumustum
Hocam o zaman yeni konu acayim 2k yuksek hz oled monitor onerisi diye benimde icime sindiYanma olayı genelde uzun süre aynı ekranda tutunca oluyor bunun için önlemler var eskiden sorundu ama şimdi o kadar değil alınca yapman gereken duvar kağıdında uzun süre açık bırakmaman olur en azından video oynatması veya oled care uygun duvar kağıdı kullanman gerekir ama eskiye nazaran bu durum cidden azaldı sen dikkat etmesen bile monitörlerde kendi koruması bulunuyor.
İstersen bir kaç öneri verebilirim ama bu attığım AOC şuan indirimde ve Glossy ekrana sahip bu bütçede genelde Glossy ekran bulunmuyor aradaki fark ne diye soracaksan normalde ışık vurunca oled ekranlarda biraz pembemsi bir halde görünüüyor ama glossy olunca ışığı tamamen yansıtıyor ve siyahlar tam siyah oluyorHocam o zaman yeni konu acayim 2k yuksek hz oled monitor onerisi diye benimde icime sindi
Hmm anladım hocam teşekkür ederim aklımda bu monitorİstersen bir kaç öneri verebilirim ama bu attığım AOC şuan indirimde ve Glossy ekrana sahip bu bütçede genelde Glossy ekran bulunmuyor aradaki fark ne diye soracaksan normalde ışık vurunca oled ekranlarda biraz pembemsi bir halde görünüüyor ama glossy olunca ışığı tamamen yansıtıyor ve siyahlar tam siyah oluyor