revenge3169
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 34
- İsim
- Mehmet Karataş
Merhaba, bundan önce SteelSeries 1 Arctis Xbox kulandım o özelliklerle bir kulaklık arıyorum ama bilmiyorum SteelSeries olmasın yeter teknik servis bozulan kulaklığımı yapmadığı için iade yaptım.
Aklımda olan modeller şunlar;
Teknik servisi iyi dediler.
https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SH...ts=p_4:ATTACK+SHARK&s=electronics&sr=1-1&th=1
Bunu arkadaş önerdi ucuz ama nasıl olduğunu hiç bilmiyorum.
Teknik servisinin nasıl olduğu ve kalitesi nasıldır.
Aklımda olan modeller bunlar ama önerilerinize açığım.
Teknik servis iyi olsun.
Steelseries olmasın.
Microfonu üzmesin. Çıkartılabilir olursa daha iyi olur ama şart değil
FPS oyunlarında adamın nereden geldiğini duyuyum.
Şimdiden teşekkürler.
Aklımda olan modeller şunlar;
Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.167,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Teknik servisi iyi dediler.Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.167,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SH...ts=p_4:ATTACK+SHARK&s=electronics&sr=1-1&th=1
Bunu arkadaş önerdi ucuz ama nasıl olduğunu hiç bilmiyorum.
ASUS TUF GAMING H1 7.1 Surround Kablosuz Siyah Gaming Kulaklık
Derin baslı 7.1 çevresel ses, Discord ve Teamspeak sertifikalı mikrofon, hafif ve rahat tasarım.
www.gaming.gen.tr
Aklımda olan modeller bunlar ama önerilerinize açığım.
Teknik servis iyi olsun.
Steelseries olmasın.
Microfonu üzmesin. Çıkartılabilir olursa daha iyi olur ama şart değil
FPS oyunlarında adamın nereden geldiğini duyuyum.
Şimdiden teşekkürler.