Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Çarşıdan aldım 4TB eve geldim 4GB
Kardeşim tanımadığın insanlar konusunda ne güzel ahkam kesiyorsun, benim ne iş yaptığımı kaç yaşında olduğumu, çoluklu çocuklu aile babası olduğumu bilmiyorsun, neden böyle bir yalana ihtiyaç duyayımArkadaş fena yalan sallıyor. Evet konu sahibi.
Hacı belki doğru söylüyo sanki bana kainsin a..... Anladın sen gerisini"Kuzenim yazmış" gibi bir olay sanki, tabi burada senaryo baba üzerinden kurgulanmış.
Hacı belki doğru söylüyo sanki bana kainsin a..... Anladın sen gerisini
He aynen herkesi klavye veleti san sen bilip bilmeden insan hakkında konuşamicağı öğretmedilerse sana öğretiyim ben yaşın büyük ama nasıl konuşacağını öğrenememişsin dahaO küfürü sana yedirirdim de sende biliyorsun anca klavyeden veletler gibi havlayacağını.
Bu ssleri alıp bişeyler yapabilirsin merşebine göre
Hocam ne bu güvençsizlik? Sabah sabah başka bir şeye sinirlendiniz de arkadaşlardan mi çıkarıyorsunuz.Bu gibi ekran görüntülerini alta linkini verdiğim gibi sitelerden hazırlamak zor değil, o yüzden ne ben inanmak zorundayım, ne sen inandırmak zorundasın. Olayların gerçek olması bile umurumda değil, ava giderken avlanma olayına yakalanmış kişilerin konusu altı üstü.
https://fakedetail.com/fake-whatsapp-chat-generator