5.000 TL Gaming Wireless kulaklık önerisi

Yphen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
593
Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi f/p işimi görecek kulaklık arıyorum ne müzik ne oyun tarafında seslerin kötü olmadığı şarj bitince kabloyla da kullanılabilen gaming wireless kulaklık arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ek olarak Steelseries serisi kullandım kafama oturmuyor kulaklarımı rahatsız ediyor onun dışında ki kulaklıkları önerirseniz çok sevinirim.

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi f/p işimi görecek kulaklık arıyorum ne müzik ne oyun tarafında seslerin kötü olmadığı şarj bitince kabloyla da kullanılabilen gaming wireless kulaklık arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ek olarak Steelseries serisi kullandım kafama oturmuyor kulaklarımı rahatsız ediyor onun dışında ki kulaklıkları önerirseniz çok sevinirim.
Cloud 3 S bir incele derim tatmin ediyor

Cloud 3 S bir incele derim tatmin ediyor
3s de jak girişi varmıydı acaba . bendeki düz cloud 3 şarjı bitince şarja takıyorum o şekilde kullanılıyor ama jak girişi yok .

hocam bende hyperx kullanmmıştım küçük gelmişti muhtemelen hyperx sizede küçük gelecek

7k'ya yakın hocam fiyatı benim bütçem 5K

HyperX'te olmuyor hocam steelseries'in padleri ile hyperx'in padleri aynı boyutta değil.
Geçen 4659 TL idi güncel rakama bakmadım pardon

Geri