5.000 tl ye telefon lazım

Reis Suriyelilerin bol bulunduğu çarşıda %100 Xiaomi vardır .
yaw tam dükkandan çıkarken bitanesi tf2 deki gibi kelebeği sırtıma takıp telefonu alıp kaçcak diye korkuyom savaş bitti neden geri göndermiyolar

yaw tam dükkandan çıkarken bitanesi tf2 deki gibi kelebeği sırtıma takıp telefonu alıp kaçcak diye korkuyom savaş bitti neden geri göndermiyolar
Zuhahahahah ne bilim ya ülkede tek işe yaradıkları nokta bu galiba . Yoldan çevir birini ben buna IMEI atcam nasıl atarım de direk yönlendirir .

2. el samsung a52 alabilirsin

Reis buraya ne soruyon gir internete yaz fiyat aralığını dolu var general mobile reeder infinix omix ama ben sana aralarından general mobile öneririm abim aldı 3 buçuk sene gitti olmadı reeder falan iyidir

5.999tl fibabanka 6 taksit.
güzele benziyor değerlendircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis buraya ne soruyon gir internete yaz fiyat aralığını dolu var general mobile reeder infinix omix ama ben sana aralarından general mobile öneririm abim aldı 3 buçuk sene gitti olmadı reeder falan iyidir
reeder telefonları geri toplattı benimde general mobilden tramwa var bi virüs yüklemiştim küçükken general mobil görünce korkuyorum omixede kazık diyorlar pek inanmıyorum telefon telefondur

2. el samsung a52 alabilirsin
bakarım

reederin 1 alana 1 bedava vardı noldu ona :D

güzele benziyor değerlendircem

reeder telefonları geri toplattı benimde general mobilden tramwa var bi virüs yüklemiştim küçükken general mobil görünce korkuyorum omixede kazık diyorlar pek inanmıyorum telefon telefondur

bakarım

reederin 1 alana 1 bedava vardı noldu ona :D
Mi11t veya bulabilirsen pro bak olmazsa mi 10t pro

marka takıntım yok çok güçlü olmasın oyun oynamıyorum amoled olsa iyi olur 64 gb olsun kamerası iyi olsun rami okadarda az olmasın
2. el bile amoles bulamazsın o paraya, bulursun yd olur, bulursun camı kırık olır, bulursun orası bırası çalışmaz, lcd ye mahkumsun bütçe çıkmadıkça. Kameradan bahsetmiyorum bile. Bu yılda 7-9k ya çıktığında XR ın bile kamerası vasatlaşmaya başlıyor. Küçük kullanırım dersen iphone se2 al bak dalgana. Biradere 4 e aldım. 4.5 a dalan satmıştık.

Geri