PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 175
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi çarşıdan .Çarşıdan .
hangi çarşıdan .Çarşıdan .
Reis Suriyelilerin bol bulunduğu çarşıda %100 Xiaomi vardır .hangi çarşıdan .
yaw tam dükkandan çıkarken bitanesi tf2 deki gibi kelebeği sırtıma takıp telefonu alıp kaçcak diye korkuyom savaş bitti neden geri göndermiyolarReis Suriyelilerin bol bulunduğu çarşıda %100 Xiaomi vardır .
Zuhahahahah ne bilim ya ülkede tek işe yaradıkları nokta bu galiba . Yoldan çevir birini ben buna IMEI atcam nasıl atarım de direk yönlendirir .yaw tam dükkandan çıkarken bitanesi tf2 deki gibi kelebeği sırtıma takıp telefonu alıp kaçcak diye korkuyom savaş bitti neden geri göndermiyolar
yaw tam dükkandan çıkarken bitanesi tf2 deki gibi kelebeği sırtıma takıp telefonu alıp kaçcak diye korkuyom savaş bitti neden geri göndermiyolar
güzele benziyor değerlendircemOmix X6 Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, Omix X6 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Omix X6 Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, Omix X6 modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
5.999tl fibabanka 6 taksit.
reeder telefonları geri toplattı benimde general mobilden tramwa var bi virüs yüklemiştim küçükken general mobil görünce korkuyorum omixede kazık diyorlar pek inanmıyorum telefon telefondurReis buraya ne soruyon gir internete yaz fiyat aralığını dolu var general mobile reeder infinix omix ama ben sana aralarından general mobile öneririm abim aldı 3 buçuk sene gitti olmadı reeder falan iyidir
bakarım2. el samsung a52 alabilirsin
reederin 1 alana 1 bedava vardı noldu onaReis buraya ne soruyon gir internete yaz fiyat aralığını dolu var general mobile reeder infinix omix ama ben sana aralarından general mobile öneririm abim aldı 3 buçuk sene gitti olmadı reeder falan iyidir
Mi11t veya bulabilirsen pro bak olmazsa mi 10t progüzele benziyor değerlendircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reeder telefonları geri toplattı benimde general mobilden tramwa var bi virüs yüklemiştim küçükken general mobil görünce korkuyorum omixede kazık diyorlar pek inanmıyorum telefon telefondur
bakarım
reederin 1 alana 1 bedava vardı noldu ona![]()
2. el bile amoles bulamazsın o paraya, bulursun yd olur, bulursun camı kırık olır, bulursun orası bırası çalışmaz, lcd ye mahkumsun bütçe çıkmadıkça. Kameradan bahsetmiyorum bile. Bu yılda 7-9k ya çıktığında XR ın bile kamerası vasatlaşmaya başlıyor. Küçük kullanırım dersen iphone se2 al bak dalgana. Biradere 4 e aldım. 4.5 a dalan satmıştık.marka takıntım yok çok güçlü olmasın oyun oynamıyorum amoled olsa iyi olur 64 gb olsun kamerası iyi olsun rami okadarda az olmasın