5.000TL telefon önerisi

Oguzhansah

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,590
Kardeşime telefon almayı düşünüyoruz. Bütçe 5.000TL PES , Fifa mobile vs. oynuyor , dizi ve video izliyor. Özellikle oyunlarda üzmezse güzel olur.
Aklımda M52 5G var 5.500TL civarı. Bu bütçelerde en iyi bulabildiğim model bu. Daha fazla bütçe çıkmayı düşünmüyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.

Kardeşime telefon almayı düşünüyoruz. Bütçe 5.000TL PES , Fifa mobile vs. oynuyor , dizi ve video izliyor. Özellikle oyunlarda üzmezse güzel olur.
Aklımda M52 5G var 5.500TL civarı. Bu bütçelerde en iyi bulabildiğim model bu. Daha fazla bütçe çıkmayı düşünmüyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
piyasaya bi baktım bulamadım açıkcası kullandığım telefonu sahibindende o fiyat bandında bulabilirsiniz ben gayet menunum Galaxy s10+ tabii karşılaştırmalara vs bakılması lazım
Post automatically merged:

piyasaya bi baktım bulamadım açıkcası kullandığım telefonu sahibindende o fiyat bandında bulabilirsiniz ben gayet menunum Galaxy s10+ tabii karşılaştırmalara vs bakılması lazım
bu videoya bakılabilir

Post automatically merged:

bu videoya bakılabilir
2. El düşünmüyorum

M52 5G en mantıklı seçim olacaktır. Eğer bütçeyi tamamen kullanmak istemiyorsanız A23'e de göz atabilirsiniz.

M52 5G en mantıklı seçim olacaktır. Eğer bütçeyi tamamen kullanmak istemiyorsanız A23'e de göz atabilirsiniz.
M52 aradaki fiyat farkına değiyor gibi. Gerek 4GB ram fazlası olsun gerek 5Gsi olsun çok daha mantıklı duruyor.

M52 de snapdragon 778 işlemci var oyun da oynuyorsa o fiyat bandındaki en mantıklı seçenek.

Az daha para koyup poco x3 pro alabilirsin paran ekleyemezsen redmi note 10s iyidir

Geri