Sizin tarzıniza göre değişir siz begendiniz Bir Klavyeyi atinBiraz kendim baktım da karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
%75 bir kalvye arıyorum
Biraz kendim baktım da karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
%75 bir kalvye arıyorum
![]()
Wooting 80HE ANSI ARM Ghost Gaming Klavye
Şimdiye kadar öğrendiğimiz her şeyi uygulayarak 80HE’yi şimdiye kadarki en eksiksiz klavyemiz haline getirdik.www.gaming.gen.tr
Wraith almayı düşünmüyorum malesef teşekkürler gene de öneriler için![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
türkçe arıyorsan ilk 2 link türkçe diğeri ingilizce
sıkıntı olmaz al geç.Baktım da şimdi bunu alıcam wooting zaten iyi bir marka tek merak ettiğim satıcı tek çekim alamam taksit ile alıcam beta plus adi ile satıyorlarmış baya da şikayet var defolu ürün ile alakalı alsam sorun yaşar mıyım diye tereddütteyim şuan