5-6 k arası oyuncu koltuğu önerir misiniz lütfen

Taksitle almayı düşünüyorum 5-6 k ya max çıkabilirim eğer bir indirim bekleniyorsa bekleyebilirim her türlü öneriye açığım lütfen bişey önerir misiniz
nisan ayında 7850ye hawk fab aldım ince hesapta sürekli 6899a düşüyor çok memnunum

incehesap gaming gecesinde almıştım nerdeyse her cuma düşüyor , 1 haftadır kullanıyorum premium hissi veriyor bence parasına değer oturma bölgesi çok büyük ve geniş (totom büyüktür benim) güncel fiyatı bence pahalı ama 6 , 6.5k denk getirebilirsen bence çok iyi. Dediğim gibi tek eksisi boyun yastığı çok leş ve sert.
Yumuşuyor bende yıkadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yağı nere sıkıyorsun
hocam sizce 6k vermek mantıklı mı bir koltuğa

incehesap gaming gecesinde almıştım nerdeyse her cuma düşüyor , 1 haftadır kullanıyorum premium hissi veriyor bence parasına değer oturma bölgesi çok büyük ve geniş (totom büyüktür benim) güncel fiyatı bence pahalı ama 6 , 6.5k denk getirebilirsen bence çok iyi. Dediğim gibi tek eksisi boyun yastığı çok leş ve sert.
Hocam bende şuan almayı düşünüyorum n11 de 6.799 TL + 200TL n11 kuponu ve bankamda chip para alacam 200 TL . Totalde 6400 TL gelecek. İnceHesapta dikkat etmedim bu hafta düşmüş müydü? Eğer her hafta 6K düşüyorsa cuma gününü bekleyeyim

Hocam bende şuan almayı düşünüyorum n11 de 6.799 TL + 200TL n11 kuponu ve bankamda chip para alacam 200 TL . Totalde 6400 TL gelecek. İnceHesapta dikkat etmedim bu hafta düşmüş müydü? Eğer her hafta 6K düşüyorsa cuma gününü bekleyeyim
Eğer acelen yoksa cuma gününü bekle muhtemelen düşecektir yine.

Baya pahalıya almışsın ama değer
Pahalı aldım belimi mahvediyordu mutfak sandalyesi taksitliydi zaten direkt aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı aldım belimi mahvediyordu mutfak sandalyesi taksitliydi zaten direkt aldım
Birde memnun kalmazsam iade edebilirm diye Amazon’u seçtim ondan dolayı biraz daha fazla ödedim 500-1000fazla olsun Amazon olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,898
Üyeler
183,917
Son üye
Nergis
Geri