jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,635
o tak tak sesi normal ya bende de varBende yağlamama rağmen gıcırdama yok sadece ileri geri yapınca tam tak yapıyor
o tak tak sesi normal ya bende de varBende yağlamama rağmen gıcırdama yok sadece ileri geri yapınca tam tak yapıyor
nisan ayında 7850ye hawk fab aldım ince hesapta sürekli 6899a düşüyor çok memnunumTaksitle almayı düşünüyorum 5-6 k ya max çıkabilirim eğer bir indirim bekleniyorsa bekleyebilirim her türlü öneriye açığım lütfen bişey önerir misiniz
Baya pahalıya almışsın ama değernisan ayında 7850ye hawk fab aldım ince hesapta sürekli 6899a düşüyor çok memnunum
incehesap gaming gecesinde almıştım nerdeyse her cuma düşüyor , 1 haftadır kullanıyorum premium hissi veriyor bence parasına değer oturma bölgesi çok büyük ve geniş (totom büyüktür benim) güncel fiyatı bence pahalı ama 6 , 6.5k denk getirebilirsen bence çok iyi. Dediğim gibi tek eksisi boyun yastığı çok leş ve sert.
hocam sizce 6k vermek mantıklı mı bir koltuğaYumuşuyor bende yıkadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yağı nere sıkıyorsun
Zamanının büyük bir kısmını geçiriyorsan 10k vermek bile mantıklıdır bence.hocam sizce 6k vermek mantıklı mı bir koltuğa
ders çalışmak için nasıl bir de 4-5 yıl dayandırır mıZamanının büyük bir kısmını geçiriyorsan 10k vermek bile mantıklıdır bence.
Düzgün kullandığın sürece dayandırır evet.ders çalışmak için nasıl bir de 4-5 yıl dayandırır mı
Hocam bende şuan almayı düşünüyorum n11 de 6.799 TL + 200TL n11 kuponu ve bankamda chip para alacam 200 TL . Totalde 6400 TL gelecek. İnceHesapta dikkat etmedim bu hafta düşmüş müydü? Eğer her hafta 6K düşüyorsa cuma gününü bekleyeyimincehesap gaming gecesinde almıştım nerdeyse her cuma düşüyor , 1 haftadır kullanıyorum premium hissi veriyor bence parasına değer oturma bölgesi çok büyük ve geniş (totom büyüktür benim) güncel fiyatı bence pahalı ama 6 , 6.5k denk getirebilirsen bence çok iyi. Dediğim gibi tek eksisi boyun yastığı çok leş ve sert.
Eğer acelen yoksa cuma gününü bekle muhtemelen düşecektir yine.Hocam bende şuan almayı düşünüyorum n11 de 6.799 TL + 200TL n11 kuponu ve bankamda chip para alacam 200 TL . Totalde 6400 TL gelecek. İnceHesapta dikkat etmedim bu hafta düşmüş müydü? Eğer her hafta 6K düşüyorsa cuma gününü bekleyeyim
6kya düşme ihtimali var mıEğer acelen yoksa cuma gününü bekle muhtemelen düşecektir yine.
var tabii ki.6kya düşme ihtimali var mı
Bu hafta dikkat etmedim eğer her hafta düşüyorsa 400 TL çöpe atmama gerek yok bekleyeyimvar tabii ki.
Pahalı aldım belimi mahvediyordu mutfak sandalyesi taksitliydi zaten direkt aldımBaya pahalıya almışsın ama değer
Birde memnun kalmazsam iade edebilirm diye Amazon’u seçtim ondan dolayı biraz daha fazla ödedim 500-1000fazla olsun Amazon olsunPahalı aldım belimi mahvediyordu mutfak sandalyesi taksitliydi zaten direkt aldım