panikadam11
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Taksitle almayı düşünüyorum 5-6 k ya max çıkabilirim eğer bir indirim bekleniyorsa bekleyebilirim her türlü öneriye açığım lütfen bişey önerir misiniz
Taksitle almayı düşünüyorum 5-6 k ya max çıkabilirim eğer bir indirim bekleniyorsa bekleyebilirim her türlü öneriye açığım lütfen bişey önerir misiniz
fab v4 6k ya denk getirdim indirimlerde fiyatında daha iyisi yok sanırım oturduğum sünger totomun şeklini alıyor uzun kullanımda bile sorun yaşamadım kafa yastığı çok kötü ama bel yastığı gayet iyi.@jombo abi sen fab ı kaça almıştın ve memnunmusun kornişon
nasıl 6kya getirebildiniz ve parasına değer mifab v4 6k ya denk getirdim indirimlerde fiyatında daha iyisi yok sanırım oturduğum sünger totomun şeklini alıyor uzun kullanımda bile sorun yaşamadım kafa yastığı çok kötü ama bel yastığı gayet iyi.
incehesap gaming gecesinde almıştım nerdeyse her cuma düşüyor , 1 haftadır kullanıyorum premium hissi veriyor bence parasına değer oturma bölgesi çok büyük ve geniş (totom büyüktür benim) güncel fiyatı bence pahalı ama 6 , 6.5k denk getirebilirsen bence çok iyi. Dediğim gibi tek eksisi boyun yastığı çok leş ve sert.nasıl 6kya getirebildiniz ve parasına değer mi
ben yastıkları birkaç hafta kullandıktan sonra yıkadım biraz da olsa yumuşadıincehesap gaming gecesinde almıştım nerdeyse her cuma düşüyor , 1 haftadır kullanıyorum premium hissi veriyor bence parasına değer oturma bölgesi çok büyük ve geniş (totom büyüktür benim) güncel fiyatı bence pahalı ama 6 , 6.5k denk getirebilirsen bence çok iyi. Dediğim gibi tek eksisi boyun yastığı çok leş ve sert.
Bel yastığı güzel baya iyi yapmışlar da boyun yastığı çok sert nedenseben yastıkları birkaç hafta kullandıktan sonra yıkadım biraz da olsa yumuşadı
Yumuşuyor bende yıkadımben yastıkları birkaç hafta kullandıktan sonra yıkadım biraz da olsa yumuşadı
Yağı nere sıkıyorsunBel yastığı güzel baya iyi yapmışlar da boyun yastığı çok sert nedenseverdikleri yağ sayesinde de cart curt sesler de yok oldu.
uzun ince olan şeye galibaYumuşuyor bende yıkadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yağı nere sıkıyorsun
O neresi hocam mekanizmamıuzun ince olan şeye galiba
Kullanım klavuzunda vardı yay amortisör kısmına sıktım bol bol ve koltuğu yatırıp indirme kısmına sıktım.Yumuşuyor bende yıkadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yağı nere sıkıyorsun
Bende yağlamama rağmen gıcırdama yok sadece ileri geri yapınca tam tak yapıyorKullanım klavuzunda vardı yay amortisör kısmına sıktım bol bol ve koltuğu yatırıp indirme kısmına sıktım.