Merhaba dostlar CS2 oynuyorum şuan logitech g502 kullanıyorum onun boyutlarında bi mouse arıyorum palm tutuyorum mouse yardımcı olursanız sevinirim
Stok bitmiş.nereden aldınız hocam link varmı acaba?
rawm leviathan v4 onerılıyor en cok stok bıtmıs beklesemmi acaba stok ne dersin?![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
3 farklı konuya, aynı mouse![]()
Tutuş şeklinize Lamzu uyuyorsa ve bütçe sorun değilse alabilirsiniz. Eğer marka olsun derseniz Viper V3 Pro veya DA V3 veya DA V3 Pro bakınrawm leviathan v4 onerılıyor en cok stok bıtmıs beklesemmi acaba stok ne dersin?
Fp olarak leviathan v4 zaten çok iyi, ama bütçen varken Lamzu alman çok daha mantıklı olur, click hissiyatı olsun, malzeme kalitesi olsun ve en önemlisi performansı olsun çok uzun bir süre main mouseum olarak kullandım o yüzden al geç derim direkrawm leviathan v4 onerılıyor en cok stok bıtmıs beklesemmi acaba stok ne dersin?
bu çokmu gereksiz olur biri atmış ama?Fp olarak leviathan v4 zaten çok iyi, ama bütçen varken Lamzu alman çok daha mantıklı olur, click hissiyatı olsun, malzeme kalitesi olsun ve en önemlisi performansı olsun çok uzun bir süre main mouseum olarak kullandım o yüzden al geç derim direk
Bu ergo bir mouse simetrik değil bilginiz olsunbu çokmu gereksiz olur biri atmış ama?
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX KABLOSUZ OYUNCU MOUSE - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX KABLOSUZ OYUNCU MOUSE - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben şahsen superlight modellerinin çok abartı fiyatlara satıldığını düşünüyorum. Ayrıca dex modeli sizin shapeinize uymazbu çokmu gereksiz olur biri atmış ama?
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX KABLOSUZ OYUNCU MOUSE - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX KABLOSUZ OYUNCU MOUSE - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
max bütçeniz ne kadarBen şahsen superlight modellerinin çok abartı fiyatlara satıldığını düşünüyorum. Ayrıca dex modeli sizin shapeinize uymaz